Tisdag

Igår och idag har jag jobbat. Ska göra det resten av veckan och nästa vecka också. Om ett tag ska jag till Matilda där jag och familjen ska käka middag. Efter det ska jag vara med Mikkis!


<3

Peace and love 2012. Sitter och kollar igenom alla bilder och tänker tillbaks på allt. Har så många roliga, galna, jobbiga, sjuka, tråkigt och helt underbara minnen därifrån. Fan vad jag saknar det alltså.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1200834/images/2012/pic_501159bd9606ee1df20000aa.jpg" class="image">


<3

Peace and love 2012. Sitter och kollar igenom alla bilder och tänker tillbaks på allt. Har så många roliga, galna, jobbiga, sjuka, tråkigt och helt underbara minnen därifrån. Fan vad jag saknar det alltså.


Onsdag

Igår på dagen for jag och mamma till mormor och morfar där min morbror och lilla kusin också var. Vi åt lunch och sedan gick vi en promenad till ett café där vi fikade. Mysigt! På kvällen for jag in till stan med Johanna och gick på bio. Vi såg den nya Batman filmen. Gillar inte sånna filmer egentligen, men den var faktiskt helt okej. Lite väl lång bara. Idag har jag inte gjort något alls. Har sovit i princip hela dagen, känner mig inte så pigg. Får hoppas att det går över snabbt bara eftersom jag far till Umeå på fredag.


Måndag

Att inte träna på en och en halv vecka och sedan köra spinning i 60 minuter och core i 30 var inte det skönaste. Dog typ. Men älskar känslan efteråt. På onsdag är första fotbollsträningen efter "uppehållet" också, blir kul. Just nu sitter jag med familjen i soffan och ser Wallander. När den är slut ska jag gå över till Matilda och sova där så hon slipper sova själv. Hörs imorgon!


Ny

Mamma kom hem med en ny väska till mig från Sisters idag. Love it!


I remember every word you said

Igår var jag duktig och putsade alla husets fönster. Kvällen spenderades med Johanna. Idag ska jag köra spinning och core på Inpuls med Matilda och sedan sola med Johanna. Ska käka lunch nu, ha en bra dag allihopa!


Min dag:

Vaknade klockan 1. Gjorde ingenting på hela dagen. Duschade. Matilda kom hit och åt middag med oss. Vi åt jordgubbar och grädde och kollade på Grey's. Matilda for och jag ser fortfarande på det. Om ett tag ska jag köra och sedan far jag till Johanna. Spenderar nog natten där också. Bjuder på en bild från i midsomras , hörs!


Kärlek vid sista ögonkastet

Kom fram till Skellefteå vid 5 igår och då gick jag och Johanna direkt till Max och åt. Efter ett tag kom Gustaf och då gick vi ner till någon hamn och mötte Jonatan. Lite senare kom massa andra dit och då gick vi bort till festivalen och såg Maskinen. Det var grymt! Efter det for jag, Johanna, Gustaf, Linus och Ludvig hem till Gustaf. Vi kollade någon kass film och sedan runt halv 6 på morgonen somnade vi. När vi vaknade tog vi bussen till busstationen och sen åkte vi hem.


summer paradise

Kvällen igår spenderades med Johanna och Mikaela. Vi satt i hamnen ett tag och sedan gick vi till Friends. När jag kom hem övningskörde jag med pappa. Det gick bra, fick endast 1 motorstopp! Brukar få typ 20 i vanliga fall så. Idag har jag inte gjort så mycket, varit iväg och fikat på ett mysigt Café med mamma och sedan for vi förbi mormor och morfar. Ska käka middag om ett tag och sedan övningsköra lite igen. 
 
Imorgon klockan tre tar jag och Johanna bussen till Skellefteå och Trästocks. Vi ska dock bara vara där en dag, det var ändå inga bra artister förutom Maskinen och Lilla sällskapet. Så det blir att sova över hos Gustaf och sedan åka hem på fredag. Ska även träffa några andra kompisar därifrån som vi inte har träffat på länge, så det blir kul! 

and i'm thinking of you

Idag har jag solat och varit ute och sprungit. Sitter och kollar på Gothia invigningen på Viasat just nu, blir helt deppig. Jag vill ju också vara där!! Men nästa år, då ska jag dit. Nu kom Matilda hit så ska vara social med henne. Hörs!


I'm home

Är hemma efter några dagar i Stockholm och en vecka i Danmark nu. Har haft det super! I cupen som vi spelade åkte vi ut i semifinalen på straffar, vilket var galet surt eftersom att vi hade hela matchen. Sista kvällen drog vi ut på krogen, premiär för min del. Det är 16-års gräns i Danmark så nästan hela laget följde med. Vi hann bara vara där i cirka 2 timmar eftersom vi skulle hem tidigt nästa dag, men vi dansade tills svetten rann och hade så galet kul! Måste börja fixa mig nu, ska in till staden och gå på bio med Matilda om ett tag. En bildbomb från både Stockholm och Danmark kommer imorgon så kika in då, kramar.


Jag saknar dig mindre och mindre

Äntligen går det att blogga från blogg appen! Igår var jag som sagt på Gröna Lund med min familj och Johanna och hennes familj. Kul! Idag började vi dagen med att fara till Solna centrum där vi åt lunch och sedan for vi vidare till Sundbyberg dit min lilla kusin Alva och hennes familj just har flyttat. Vi kollade runt i deras hus, fikade och lekte lite med Alva. Annars har jag inte gjort så mycket idag, var och handlade med mamma en snabbis. Imorgon ska jag upp klockan 5, tåget till Göteborg går vid 7. Hinner spendera några timmar där innan vi tar färjan över till Danmark. Är galet taggad!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1200834/images/2012/pic_4ff89709e087c36cd10045e9.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1200834/images/2012/pic_4ff89709e087c36cd10045e9.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1200834/images/2012/pic_4ff89712e087c34d6800261f.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1200834/images/2012/pic_4ff89712e087c34d6800261f.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1200834/images/2012/pic_4ff8971dddf2b37ad9001d75.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1200834/images/2012/pic_4ff8971dddf2b37ad9001d75.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1200834/images/2012/pic_4ff897419606ee6a150014c9.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1200834/images/2012/pic_4ff89747e087c32fe0001d9e.jpg" class="image">


Stockholm

Imorse klockan 8 satte jag och min familj oss i bilen och började köra ner mot Stockholm. Vi kom fram för cirka en timme sedan så har hunnit ta en dusch och ätit lite. Just nu ligger jag med täcke och kudde i soffan och ser någon film som går på tvn. Får se vad som händer imorgon, ska i alla fall på Grönan med Johanna som också är i Stockholm. På söndag drar jag och mamma vidare mot Danmark där vi ska spela cup no. 1. Längtar!

tisdag

Vaknade med en äcklig förkylning imorse, kan verkligen inte bli sjuk nu. For i alla fall in till stan med mamma, vi käkade lunch och shoppade lite. Ska ta en snabb dusch nu och sedan cykla iväg till Johanna där jag och min familj är bjudna på middag. Blir mysigt! När vi har käkat och så far jag hem igen för får mest troligt besök då. Hörs senare. 

peace and love 2012

Det var en sjukt sliten tjej som kom hem efter en vecka i Borlänge igår. Har gått flera kilometer varje dag, hoppat och dansat som galningar, sovit väldigt lite, skrikit halsen av oss till bland annat Maggio och Rihanna, frusit, svettats och trängst om vartannat i tältet. Och nu har jag sådär ont i magen som jag alltid får när jag lämnar någon som jag vet att jag aldrig någonsin kommer träffa igen. Åh vad jag hatar den känslan. Men om det var värt det? JA! Vi har haft det så galet galet galet kul. Går inte ens att beskriva. Lägger ut lite mobilbilder istället, enjoy! 
 
 On our way to Borlänge! 
Mikkas stora utbud på godis.
 Att bära alla dessa väskor kan ju varit de jobbigaste jag gjort i livet. Hade till och med blåmärken på armen. Tur att vi hittade en kundvagn när vi hade 10 meter kvar! 
17 stackare träffades av blixten på campingen medan vi satt och gömde oss i ett kundvags-hus. 
Typ den enda mat vi kom på som inte behövde värmas eller kylas..
 Tältet innan det blev k a o s. 
 
 Stövlar hade ju varit helt ok att ha med..
 Mac Miller om jag kommer ihåg rätt!
Mikka och Emil.
Teo, Emil, Mikkis och jag! 
Random people.
Donken, räddaren i nöden. 
Glad chej. 
Mat in the tält.
Förkrök med ölandsboys. 
Så här såg våra grannars tält ut efter några dagar. Tur att vi är snälla och lät dom sova med oss. 
Och så här såg vårat tält ut efter någon dag.
45 minuter försenad kom hon - Rihanna! Hur bra som helst. 
P-Party like a rockstar.
Jag och Teo. 
 

RSS 2.0