like always

hej jag har inte skrivit på ett tag nu. hade feber i förrgår och igår, så jag var hemma från skolan, vad mer finns det att säga om det? inget.
idag har vi varit på um med tjejerna från klassen. hann också med att ha lite slöjd efter det, jag och stickan fortsatte att skissa på våra giraff-pallar som aldrig blir klara. på gympan hade vi olika stationer med sammarbetsövningar. i slutet av dagen hade vi svenska, och sen slutade vi 14.15 för vi har ingen teknik.
ikväll är de träning och sen måste jag väl plugga som vanligt.
ppus

over

jag tror inte jag har skrivit att vårt basket lag har lagt ner. det var för många som slutade, jag tänkte testa träna ett tag men jag hade nog ändå slutat sen tror jag. så nu i alla fall så finns det inget mer ssk basket fl95, ganska tråkigt med tanke på att vi var ett av dom bästa 95-lagen i sverige. men tycker man inte sporten är kul längre så funkar det ju inte. thats life.orienteringsdagen

dagen började med att jag cyklade förbi johanna och elin, sen cyklade vi vidare till Norramark. sen har vi orienterat ändå fram till typ halv 12. man var tvungen få minst 20 poäng, så vi for direkt efter att vi hade fått det för jag hade ont i magen och johanna var toanödig.
puus/a

läns

vi har idag fått veta vilka som kom med till nästa länslags uttagning, alla vi 8 som sist var med kom med även denna gång. jag blev väldigt förvånad, trodde inte jag skulle komma med. det är i alla fall ett läger nästa helg i sikfors.

like the rain when my world is on fire

tjo idag efter skolan har jag varit med mikka, hon är bara så bra!♥
om en stund ska vi och köpa matsäck till morgondagen. orienteringsdagen, som sagt. hoppas bara att det blir fint väder så man slipper frysa.


old,

pyss/a

out of reach

hej just nu har vi hål ända fram tills efter lunch, chill. jag och johanna sitter här och lyssnar på musik och käkar polly. imorgon är det orienteringsdagen i norramark, ingen höjdare.


nothing compares to you

tjuu idag på morgonen var jag hos sjukgymnasten tommy, som kollade båda mina knän. tur som var så var det inget alvarligt med nått av dom. i de högra har jag bara fått en inre blödning som går över efter typ 4-6 veckor, och i det vänsta har jag något som tydligen är jätte vanligt bland tjejer i min ålder, typ att knäskålen glappar lite, så jag måste typ ha ett skydd bara jag gör minsta lilla, men hellre det än att det gör ont.
på skolan hade vi matteprov, som jag och johanna fick veta igår. jag tror inte det gick så bra för mej men man får väl hoppas.
efter skolan for jag och mamma in till stan där jag köpte skor från intersport och en skinnjacka från hanzens.

under kvällen har jag varit med min efterlängtade ELIN AUNES, vi gjorde lite allt möjligt.
imorgon blir det stan med johanna och elin.


hem ljuva hem..

...not!

jag och johanna kom hem från Turkiet i onsdags, det har verkligen varit kul!
vi har stekt, badat, shoppat, chillat, käkat glass, träffat några nya roliga människor, och mycket mer.
jag hade gärna stannat några veckor till, men det känns ändå inte bra att missa så mycket av skolan nu när vi snart får betyg. lite bilder!

   

-

hej jag har inte skrivit på väldigt länge nu men jag har ärligt talat inte haft tid eller lust.
igår var jag på stan med johanna, mikka, och elin. jag köpte inget speciellt, kollade bara på en bok.
jag längtar sjuuuuuukt mycket tills imorgon, jag och johanna far ju till turkland.
ikväll ska jag packa och kanske vara med nån om jag hinner. 

     


RSS 2.0