-"Men du skulle döda mig om du visste vad jag gör med dig i min fantasi,
jag skulle döda dig om jag visste att varenda tanke var slöseri"

crazy, stupid, love

Kvällen kommer spenderas med Johanna i stan. Vi ska först äta middag och sen gå på bio. Blir nice!

if i ain't got you

Så snygg kille!
Shit vilket väder det har varit hela dagen! Storm och ösregn. Ändå krigade jag och Emma oss till Max på lunchen. Efter skolan kom Elin till mig. Vi pluggade, snackade, och åt godis. Tycker om henne ♥. Nu ska jag plugga ännu mer och sedan baka något.

mobilblogg

Hej, sitter på NK:n och gör ingenting. Hade just samtal med Jonas där vi fick veta provresultatet från vårat första prov, fick B så blev ganska nöjd ändå. Har lunch 11.30, är jättehungrig och så är det fisk... Illa. Aja bloggar mer när jag kommer hem!

it beats for you

Tonat håret och pluggat är typ det ända jag har gjort idag. Ska kolla tv med pappa nu och sedan sova. Morgondagen kommer bestå av skola, Inpuls, sola troligtvis och sedan plugg med Matilda. Peace out ♥

fredag

Äntligen fredag! Ikväll blir det att chilla med Johanna. Vi kanske far in till stan lite senare om vi orkar. Ska äta middag nu, hörs!

this one's for you and me

Ska lägga mig i sängen och kolla på den här ↑ filmen nu. Börjar 13.10 imorgon, känns bra!

turkiet

Hit drar jag och Johanna med våra familjer i maj. Längtar redan!

regn suger

Har ingen blogglust alls längre. Skola, läxor och sova är typ det ända jag gör på dagarna. Ena minuten är jag glad och livet äger, och nästa minut är jag bara så less allt. Ska lägga mig i sängen nu. Känner på mig att det blir en tung dag i morgon, 8.15-15.00 och bara tråkiga lektioner. Längtar till helgen. Godnatt.

helgen

Fredag: Drog som sagt till Sara och festade med nya klassen, riktigt kul!
Lördag: Steg upp halv 9 och satte mig i en minibuss mot Gällivare. Var mer död än levande. Första matchen spelade vi mot Malmberget på en extremt lerig plan. Förlorade med 5-0. Sen åkte vi vidare till Dundret där vi övernattade i stugor.
Söndag: Åkte vidare mot Kiruna där vi mötte seriesegrarna. Vi slog dom med 2-1. Asskönt! Dock går vi inte upp en division för vi kom på tredje plats, för tredje året i rad. Surt. Sen åkte vi hem till Luleå igen.
Idag: Skola, sen solat och käkat på Donken med Johanna. Ska plugga nu, bye.

someone like you

Samhälls, sammarbetsövningar, fika, lunch, nk-prov, idrott, sola. Det har dagen bestått av hittils. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen äta och börja fixa mig. Ikväll är det klassfest på Bergnäset som gället.
Kommer nog inte blogga något mer i helgen, för imorgon klockan 10 drar jag och mitt lag till Gällivare. Där ska vi spela match och sova i stugor, och nästa dag drar vi till Kiruna och spelar match där också. Det blir dom 2 sista matcherna för den här säsongen, och 1 poäng är allt som behövs för att vi ska gå upp en division. Ha en bra helg alla!

tisdag

Spelade match igår i regnet mot Storfors. Blev vinst med 2-1. Idag har jag bara haft två lektioner, svenska och tyska. Och två timmars hål mellan. Gode segt. Kvällen kommer bestå av plugg, har nk-prov på fredag. Ska nog ut och övningsköra en sväng också. Hörs!

-


turkiet i maj

Johanna följde med mig hem efter träningen. Vi tänkte fara och sola men orkade inte. Istället camade vi med Marius och Johan i Skype. Haha så kul att dom inte visste vad Snorre betydde på svenska... Och by the way har min och Johannas familj bokat en resa till Turkiet i maj! Längtar redan. Turkiet in my ♥.

in the happyland

Haha, 4 år sedan ↑
Plugg och en promenad med Johanna har dagen bestått av hittills. Ska fortsätta plugga nu fram till träningen. Efter det drar jag och solar med mamma.

vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer

Johannas bild från igår.
Kvällen har spenderats i Piteå med Emil. Vi cyklade till stan ett tag och sen såg vi film. Tog bussen hem vid 11.
Hade egentligen planerat att snacka Skype med två söta norrmän inatt, men orkar inte vänta tills dom loggar in så går och lägger mig nu. Hörs imorgon!

are you ready to turn the tide?

Samhällsprov, orientering och sluta halv 4 imorgon. Inte taggad. Ska sova nu, godnatt människor ♥

André Zuniga

Rösten! ♥

ny design, tryck F5!

................

Har ingen blogglust som ni kanske har märkt. Blir inte bättre av att jag är sjuk, har ont i huvudet och är förkyld. Fast tänker inte stanna hemma från skolan, vill verkligen inte komma efter nu i början. Ska äta om ett tag och sen kommer Elin hit. Vi ska plugga till samhälls-provet som är på fredag, om ideologier.

and i'm thinking of you

Jag saknar dig var helt okej, trodde dock att den skulle vara mycket bättre. Har egentligen match ikväll mot Malmberget , men skippar den då min hals verkligen inte känns bra. Vill inte riskera att bli ännu sjukare så jag missar skolan. Snart kommer Matilda över och äter lunch med mig, efter det ska jag plugga. Hörs!

jag saknar dig

NU: Fix sedan bio med E och J.
Bloggar senare!

för dig ska jag göra det 1000 gånger om

Skolan är faktiskt helt okej. Det enda problemet för mig är att kliva upp på morgonen, är så galet morgontrött. Imorgon slutar vi 15.30, tungt på en fredag. Ska gå och gymma efter skolan med Johanna. Blir nog att vi solar och käkar i stan också. Ska lägga mig i sängen nu, godnatt ♥

RSS 2.0