Valborg

Idag är det en bra dag. Samuel kom hem igår så fick sova tillsammans med honom inatt. Har längtat efter det, var tre veckor sen senast. Idag är det Valborg, jag, Mikaela, Johanna och killarna ska laga middag hemma hos mig och sedan får vi se vad som händer! Ska även bowla på idrotten idag, kul. Det enda tråkiga är att det regnar ute, får hoppas att det går över tills ikväll. Ha en bra dag!


fredag

Igår tog Matilda körkort så hon kom och hämtade upp mig och så körde vi Max drive in till middag. Sedan hälsade vi på mormor en sväng och kvällen avslutades med fotbollsträning. Idag har jag varit i skolan som vanligt och nu ska jag snart äta middag. Sedan hämtar Mikaela mig så ska vi fara och köpa lite gott tills ikväll. Ha en bra kväll allihopa!


Tisdag

Idag har det varit en lång dag. Började med matte nationella, sedan sociologi där vi hade genomgång hela lektionen. Lunchen var äcklig och direkt efter det hade vi en jättejobbig idrott och en lång nk lektion. När vi slutat satt jag kvar i skolan i 1,5 timme tills min teori lektion började. Nu kom jag hem för ett tag sen, ska iväg och träna om en halvtimme. Vi hörs!


Fredag

Bananpannkakor med hallon är sååå gott. Och enkelt, allt man behöver är ett ägg, en banan och lite havregryn. Och kokade hallon om man inte vill ha hepatit A. Kvällen har spenderats på Sundis, har gått på linjen på 3 matcher. Ska döma 13 stycken sammanlagt i helgen. Cash is king!!


Hollister

Pappa, som har varit i Stockholm i veckan, kom hem med det här linnet till mig idag. Älskar det!


torsdag

En lång, seg och regnig torsdag har det varit idag. Tränade fotboll efter skolan och sedan har jag pratat i telefon med Samuel i en timme. Det gjorde min dag. Just nu ser jag hockeyn på tvn, det blir nog silver till Luleå. Grymt tråkigt att det inte blir guld som man hade hoppats på, men silver är också hur bra som helst. Bilden är från helgen så vi firade bästa Mikaela!


I'm back

Har varken haft tid eller lust att skriva här den senaste tiden men nu är motivationen tillbaka! Idag har jag varit i skolan som vanligt, städat mitt rum och min garderob, joggat, sprungit intervaller och kört fys. Just nu dricker jag en smoothie och ska snart hoppa in i duschen. Samuel är i Ryssland och spelar u18 VM, har har varit borta i en vecka redan och ska vara borta i cirka två veckor till. Är inte van att vara utan honom så här länge, längtar verkligen tills han kommer hem. Bjuder på en bild på dagens middag, vi hörs!


RSS 2.0