Jag är lyckligare nu

Höstlov = jobb hela veckan för min del. Längtar såå mycket till helgen då det är halloween och man får klä ut sig! Vad jag ska vara är en hemlis än så länge, lördagkvällen kommer iallafall spenderas på Farmen. Idag efter jobbet åkte jag in till stan och mötte Mikaela. Vi köpte lite grejer inför helgen och åt middag. Nu ska jag ta tag och fixa i mitt rum. Vi hörs! Bjuder på lite bilder sen senaste tiden.


Veckan

I veckan har jag hunnit med att vara i skolan som vanligt, tränat, klippt mig, fikat med Matilda och Jennifer, varit med M, och lite annat. Igårkväll kom Matilda hit och spenderade natten. När jag kom hem från skolan idag hade hon fixat en god brunch, så gulligt! Imorgon åker jag till Stockholm och kommer hem på söndag. Vi ses!

Fotbollsavslutning

Ikväll står fotbollsavslutning på schemat. Vi ska bowla och äta på Olearys, och sedan stanna och festa. Tror det kommer bli en toppen kväll! Nu ska jag städa mitt rum för om ett tag kommer två kompisar hit, vi ska fixa oss tillsammans innan vi åker iväg vid 6. Vi hörs!

RSS 2.0