darling, you are the only exception

Spelade match idag mot Lira. Det blev förlust för våran del med 3-2. Nu sitter jag och chattar med saknade norrmän på Fb. Ska måla mina naglar nu och sedan sova. Godnatt ♥

i got you

Vi vann matchen igår med 3-1. Härligt! Idag började dagen med att fiska plankton på nk:n. Sen fick vi våra skåp och hade svenska. Efter det hade vi hål i 2 timmar så gick på stan med Emma och Matilda. Avslutade skoldagen med tyska. Skulle egentligen varit på träning nu, men har huvudvärk och en blånagel på tån som gör ont så skippade den idag. Ska plugga nu, kramar!

gametime

Slutade skolan 15.15 idag. Bortsett från att vi hade svenska-prov och att det var blodpudding till lunch har dagen varit bra. Ska byta om nu och sedan fara till Öjebyn för att spela match med damjuniorerna. Taggad!

övningsköra

Ut och övningköra nu med pappa och Matilda! Ses förhoppningsvis.

bio

For på bio igår med Johanna. Vi såg försvunnen ↑. Riktigt bra men läskig. SKa duscha nu, kvällen kommer spenderas med Matilda.

guess i've been out of my mind

Har spenderat förmiddagen i stan med mamma. Fick mig mig ett gymkort, skor, en väska och ett linne hem. Ska städa mitt rum nu, senare kommer Johanna och hennes familj och käkar middag här. Vet inte vad som händer ikväll, får se! Hörs.

bilder från veckan


i bet it sucks to be you right now

Kom nyss hem från stan. Blev lyxshake och mys i norrahamn med dom bästa. Ska titta film med mamma och pappa nu och sedan sova. Ska fara till stan imorgon och fixa gymkort och lite annat. Godnatt!

biljetter fixade

7 december i Kulturenshus!

school

Gick runt på stan och skämmde ut oss idag på skolan. Imorgon börjar vi med riktiga lektioner, känns ganska tungt. Efter skolan köpte jag och Elin godis och for hem till henne och kollade Oth. Trevligt. Ska lägga mig nu, godnatt ♥

SA1B

Ja, så heter min klass som jag ska gå i i 3 år. Det känns bra! Känner dock typ ingen, men det är kul att träffa lite nya människor. Ska äta något nu, senare ikväll är det träning.

Utkast: Aug. 22, 2011

(GLÖMDE PUBLICERA)
Började 11 och slutade halv 4. Första dagen var väldigt seg! Vi har inte heller fått veta våra "riktiga klasser" ännu, det blir imorgon. Efter skolan gick jag och Elin och fikade på Roasters. Mysigt. Ska gå ut på en promenad med Johanna nu, hörs!

jag är högt över molnen

Kom hem från Boden för ett tag sen. Vi spelade final mot Trångfors, men förlorade med 2-1. Ska käka middag nu, sen far jag nog och solar med mamma. Det känns så sjukt att skolan börjar imorgon. Hade inte varit helt fel med sommarlov några veckor till, fast samtidigt är det skönt att få in alla rutiner igen. Bloggar mer ikväll!

what goes around comes back around

Gammal bild. Vi förlorade första matchen och vann andra. Blir att chilla hemma hela kvällen, orkar inte fara till Musikens Makt. Har tidig match imorgon, semifinal. Taggaa!

Lilla-VM

Kvällen spenderades hos Johanna med hon, Karl och Emil.  Vi kollade på massa fula bilder, snackade, osv. Sen tog vi två cyklar till sjukhuset där deras buss hem gick ifrån. När vi kom tillbaks till Johanna kollade vi på filmen Frozen. Sjuk film! Fick ont i magen av att se den.
Idag är det fotboll som gäller, lilla-VM som spelas i Boden. Vi har dubbelmöte mot Kiruna, 15.15 och 19.15. Drar nog till Musikens Makt efter det.

turn up the love now

Kom från Matilda för ett tag sen. Vi drack te och såg tv. Smakade även surströmming för första gången. Usch, det smakade typ som det luktar. Ska fixa mig snabbt nu och sen dra till Johanna, blir att vara med hon, Emil och Karl ikväll. Hörs ♥

bildbomb från turkiet


ingen vet ifall det verkligen hänt

Tog bussen in till stan och klippte mig på Gossip. Toppade bara håret så det blev inte så stor skillnad. Fick med mig ett nytt värmeskydd hem från Bed Head. Nöjd! Fick just veta att träningen ikväll är inställd på grund av vädret. Skönt, jag hatar att vara ute i regn. Blir en myskväll istället med film + någon kompis. Blir bra, hörs!

-

"Who knows where life will take you.
The rode is long and in the end,
the journey is the destination."

- W. Durham

with every piece of you

Kvällen har spenderats hos Matilda. När hon kom hem från flygplatsen så var jag + min familj, mormor och Stina där utan att hon visste det. Sen kom även Linnea och Frida. Kul! Imorgon blir det stan igen, ska klippa mig. Godnatt ♥

that makes me crazy

Vi vann matchen mot Överkalix med 5-2. Skönt. Ska lägga mig i sängen nu, är så trött. Morgondagen kommer spenderas på stan med Johanna. Sen kommer även Matilda hem, äntligen! Godnatt people ♥

think we kissed but i forgot

Pinsam match för våran del. Men det är bara att tagga om tills imorgon då vi möter Överkalix borta. Ska duscha nu och sen lägga mig i sängen och se One tree hill. Hörs imorgon ♥

trust

Jag och Johanna såg filmen Trust igår. Den handlar om en tjej som träffade en kille på internett som sen visar sig vara en pedofil. Bra men hemsk! Imorse vaknade vi av att Viggo hällde vatten i våra ansikten. Fick lite dampryck men sen somnade vi om igen. Ska gå ut i solen, ikväll ska jag spela med damjuniorenra mot G-stad. Tagga!

-

"Look at the stars, look how they shine for you"

half of my heart's got you

Dagen har spenderats med mina girls. Vi kollade fotboll i G-stad, käkade pizza och tog sen en promenad hem. Har också hunnit träna för första gången på en vecka. Skönt. Ska hoppa i dushen nu, sen kommer Johanna och stannar över natten.

and all the things you do

Kvällen blev inte som planerat. Jag, Elin och Johanna fick skjuts till Tjuvholmssundet där Emil och Karl hämtade oss med båt. Sen for vi med sexhjuling till deras stuga och sen vidare till Klubbviken. Där chillade vi hela kvällen, mys. Klockan halv 1 tog vi turbåten hem igen. Idag ska jag kolla fotboll på IP med brudarna, senare ikväll är det träning. Hörs!

it wasn't the end, it was just the beginning

Har sjukt mycket ångest just nu. Ångest för att skolan börjar snart, för att sommaren har varit för kort och för att jag saknar så många. Blir bio ikväll med tjejerna, det lär nog få mig på bättre humör.

-


fredagsmys

Blev en mysig dag på stan med tjejerna. Vi hade rätt mycket att snacka om när jag har varit borta en vecka. Jag fick med mig byxor, en sjal och en jacka hem. Kvällen kommer spenderas med Johanna, film och godis. Blir nice, hörs! ♥

turn up the love now

Jag har insett att min senaste kyss - inte betydde så mycket, men ändå var ganska perfekt
Jag lyssnar på - Veronica Maggio - Välkommen in
Jag pratar - för snabbt
Jag tycker om - att shoppa
Mina bästa vänner är - så sjukt bra
Min första riktiga kyss - kommer jag alltid minnas
Jag avskyr när folk frågar - onödiga frågor
Kärleken är - viktigast av allt
Jag gillar att - leva livet
Jag kommer alltid att - vara grymt morgontrött
Jag är hemligt förälskad i - .. Justin Bieber
Sist jag grät var - inget jag vill skriva om
Min mobiltelefon är - jag beroende av
När jag vaknar på morgonen - vill jag sova
Innan jag går och lägger mig - smsar jag
Just nu tänker jag på - för många saker
Bebisar är - väldigt söta!
Idag har jag - spelat fotboll
I kväll ska jag - sova
I morgon kommer jag - träffa min efterlängtade kusin!

 



torsdag



Pratade just med Matilda i 20 minuter. Så himla skönt att höra att hon mår lite bättre! Själv har jag sovit halva dagen, är sjukt trött. Ska käka middag nu och sen fara och handla med pappa. Imorgon far jag till stan med Elin och Johanna. Bloggar mer ikväll!

dream



Är hemma från Turkiet nu. Shit vad kul vi har haft! Orkar inte skriva allt vi har gjort, men avslutade iallafall resan med nattbad i havet med två norrmän. Mindre kul är att Matilda är kvar i Turkiet på ett sjukhus. Hon blev jättesjuk i måndags och idag opererade hon bort blindtarmen. Tycker så synd om henne, vill bara att hon ska bli frisk och få komma hem. Bildbomd kommer imorgon!

johanna häääär

Tjaaa Amandas fans! Johanna Ohlson är på besök. Nä men skämt och sido, min fina vän ligger just nu i Turkland och steker bland turkar och hookar norrmän, låter helt okej tycker jag. Själv har man spenderat sin helg på Luleåkalaset med massa folk, mycket trevligt. Om tre dagar får jag träffa min sötnos igen och ni får förhoppningsvis lite mer uppdatering här på bloggen. Det var allt för mig, hejdå! ♥

→ Turkiet

Uppe tidigt idag! Måste hinna packa ihop allt innan Emil kommer. Ska försöka hinna träffa Johanna ett tag också innan jag åker till flygplatsen. Kommer nog inte orka blogga när jag är i Turkiet, så bloggen får stå tom en vecka. Pussar och kramar! ♥

kan vi inte vara nära bara en minut?

Spenderade kvällen igår hos Johanna. Vi såg Remember me och bara chillade. Idag har jag inte gjort så mycket, sovit och varit med pappa till banken. Ska börja packa lite nu, drar till Turkiet imorgon. Kommer bli sjukt nice! Lite tråkigt bara att missa LK. Kramar!


umeå fotbollsfestival

Fick med oss hem ett b-slutspel silver från Umeåfestivalen. Känns ju rätt bra att vara näst bäst av dom sämsta. Haha, eller? Annars har helgen varit bra, har alltid kul med brudarna. Vi kom hem från Umeå för några timmar sen så har bara legat i sängen sen dess. Är typ död. Ska kolla One Tree Hill nu och sen sova. Har saknat min säng ♥ Godnatt!

RSS 2.0