cause i can love you more than this


onsdag

Har blivit sjuk. Feber, halsont och förkyld. Så galet less. Måste i alla fall till skolan imorgon för har matteprov. Nyss kom min älskade mamma hem från Stockholm och med sig hade hon en tröja från Hollister. Tack!! Ska se tv nu, hörs.


tisdag

Idag på idrotten hade vi höga höjder, en hinderbana som är 9,5 meter högt upp i luften. Det var kul men jävligt läskigt. Vi har även haft drama idag i tre timmar med lärare från Kulturskolan. Det var också hyfsat kul, även om ämnet kändes rätt uttjatat.
Just nu sitter jag i soffan och dricker te och ser fotboll. Barca - Celtic. Ska hoppa in i duschen snart och sedan lägga mig. Är trött mest hela tiden just nu. Blir det av hösten och mörkret. Men jag är ändå så glad och lycklig. Om tre dagar är det höstlov och om en vecka far jag till London.


söndag

Festen igår blev lyckad och jag hade kul. I början var vi bara laget och lekte lite lekar och sånt, men sen kom mer och mer folk och det slutade med att alla möjliga var där. Men det vet kul i alla fall, träffade många jag kände. Idag har jag pluggat matte typ hela dagen, har prov i veckan. Just nu sitter jag i bilen på väg hem från Arcus, har sett LF-Örebro. LF vann så det var kul! Ska äta middag nu, hörs.


lördag

Har inte gjort något alls idag hittills. Bara tagit det lugnt vilket var skönt. Klockan 17 ska jag till mormor och morfar och äta middag och sedan ska jag vidare mot stan. Vi har lagfest ikväll och jag och Mikka ska fara dit lite tidigare och fixa lite saker. Tror det kommer bli en jätterolig kväll!


helg

Äntligen! Ikväll kommer Johanna och hennes familj hit på middag. Sedan gör även Mikaela oss sällskap. Blir nog en lugn kväll eftersom att både jag och Mikka ska festa imorgon. Ha en bra fredagkväll alihopa! ♥

torsdag

Hej random bild från bästa, saknade P&L. Idag har jag pluggat sen jag kom hem från skolan tills nu. Har så himla mycket just nu, allt kommer alltid på samma gång. Ska iallafall fara till Samuel om ett tag och sova där. Har sovmorgon imorgon vilket är behövligt. 

Rhodos

 
Hit drar jag och min familj, Linnea och hennes familj och Mikka den 18 maj! Har aldrig varit i Rhodos så det kommer bli grymt. Extra bra är att pappa fyller 50 år när vi är där, Linnea fyller 19 och jag fyller 18. Så det blir party hela veckan! Dessutom fyller jag och Linnea år på samma dag. 

snö

Idag kom den första snön i Luleå! Har lite bråttom just nu, Matilda är här och håller på med någon skoluppgift som jag ska vara med i. Hon ska vara "personligt tränare" till mig ett tag framöver, kommer nog bli kul faktiskt. Ska hoppa i duschen nu och sedan fara till Samuel. Bye!

happy

Igår på dagen for jag och Matilda till Arcus och gick omkring och kollade på loppisen. Mamma och moster sålde där så vi hjälpte dom lite också. När jag kom hem kom Samuel hit. Vi köpte pizza till middag sen såg vi på film hela kvällen. Han spenderade natten här också. Idag har vi inte gjort något alls, bara tagit det lugnt. Vi åt middag vid 5 och sedan for han hem. Just nu är Linnea och hennes familj här, vi håller på att boka en resa! Berättar mer om det senare. Ska se solsidan nu, vi hörs!


Fredag

Äntligen helg! Kvällen kommer spenderas med Mikaela och Johanna i Boden arena där vi ska se LF spela. Matilda har börjat dansa med LF stars så det ska bli kul att se henne också. Hörs senare!


Torsdag

Orienteringen gick bättre än väntat, trots att jag kände mig lite vilse ibland och bara ville lägga mig ner och ge upp. När jag kom hem kom Mikka hit så dagen och kvällen har spenderats med henne. Vi har suttit och lyssnat på massa gamla låtar hela kvällen, så mysigt. Ganska sjukt egentligen hur en enda låt kan framkalla så mycket minnen och känslor. Nu ska jag sova, godnatt!


Orientering

Igår efter skolan pluggade jag med Mikaela på Kulturens hus. Dock blev det inte så mycket plugg, mest snack om allting som vanligt. Kvällen spenderades med Samuel.
Just nu sitter jag i skolan och väntar på Hilda, när hon kommer ska vi ta bussen ut till Karlsvik. Alla 2:or har orienteringsdag idag, har haft ångest inför den här dagen hur länge som helst. Jag hittar inte i skogen, kan knappt läsa en sån där karta med massa olika tecken, och har aldrig nånsin orienterat själv. Och nu ska jag köra den långa tävlingsbanan där man måste orientera själv. Aja, det ska bli skönt att få det bortgjort i alla fall. När jag har orienterat klart ska jag gå förbi mormor och morfar en sväng eftersom dom bor i närheten och sedan fara hem. Hörs!


we're like diamonds in the sky

Hade skolfoto idag och fick sluta efter det så var hemma vid ett. Ska äta middag om ett tag och sedan ska jag, mamma, moster och Matilda träffas och planera lite inför London. Vi åker om 3 veckor och jag längtar galet mycket! Kvällen kommer att spenderas med Samuel. Hörs!


and you're always on my mind

Skola idag som vanligt. Ska in till stan om 40 minuter och träna med Mikka, spinning och core. Blir skönt!


Söndag

Igår for jag först in till stan med familjen och Matilda och åt middag på Waldorf. Mysigt! Sedan kom Mikka och Johanna in och då gick vi med några till en förfest på Varvet. Efter det fick vi skjuts till Kronan, men festen där var tråkig så jag och Johanna for hem efter en halvtimme. Idag har jag hunnit sola och resten av dagen ska jag plugga och städa. Morfar kommer och käkar middag med oss och sedan ska jag vara med Samuel när han kommer hem. Hörs!


Lördag

Hade en lektion igår och sedan fikade jag med Johanna på Friends. Kvällen spenderades hos Samuel. Har inte så mycket planer för dagen än, blir nog att gå en promenad med Johanna i alla fall. Ikväll ska jag på fest med mina bästa vänner!


Kanelbullens dag

Både idag och igår har varit bra dagar. Igår var jag i skolan, pluggade med Mikkan i Kulturenshus, solade, körde spinning och core. Idag slutade jag klockan 1, så for hem och tog en powernap och sedan har jag pluggat. Just nu sitter jag med mamma på hennes jobb, hon skulle fixa lite saker inför morgondagen så jag följde med. Om ett tag ska jag fara till Samuel.
Imorgon har jag endast en lektion, kommunikations prov. Hörs!


this is love


Har ingen blogglust just nu. Prioriterar andra saker, skolan, att träna och umgås med folk. Återkommer om någon dag! 
 
 

RSS 2.0