Men jag vet allt om dig, för du har varit min

Äntligen fredag igen! Har bara haft en lektion idag, då vi körde ett kettlebell-pass och ett core-pass som jag själv höll i! Kommer ha gode mycket träningsvärk imorgon. Nu ska jag laga mig lite lunch, hoppa in i duschen och sedan bege mig till mormor där vi ska äta middag med släkten. Min lilla kusin Albin som bor i Stockholm är där så det blir roligt att träffa honom igen. Efter det ska jag på Lf med Mikalea. Det var över en vecka sedan vi sågs så vi har en heeel del att prata om. Ha en bra fredagkväll! 

hej

Det går bra med bloggningen för mig, haha! Har så otroligt mycket i skolan just nu, det märks att det är sista året. Känns som att man lever för helgerna just nu. Förra helgen var väldigt rolig. I fredags mötte jag upp Matilda efter skolan, vi handlade lite och åkte sedan hem till henne och bakade massa olika saker. På eftermiddagen gjorde vi hemmagjord pizza och sedan under kvällen kom massa folk hem till Matilda för att fira henne då hon fyllde år under veckan. Vi fikade, umgicks och spelade spel. På lördagen jobbade jag som vanligt. På kvällen gick jag över till Linnea där ett gäng killar och tjejer var. Vi tänkte bara ta det lugnt men jag och Matilda blev sugna på att gå ut så det gjorde vi! Vi åkte först till Robin och sedan vidare till Oleary's. Kvällen slutade på en "efterfest" där vi sedan sov över. Söndagen började med Max-mat, sedan tog jag det lugnt hela dagen. På kvällen åkte jag till Porsön och umgick med en. 
Imorgon är jag ledig, så skönt! Ska träna och fika på stan. Vi hörs!

fredag

Fredag igenveckorna går så himla fort. I veckan har jag bara varit i skolan 2 dagar. Var sjuk i måndags och resterande två dagar har lektionerna varit inställda. Så skönt och välbehövligt efter att ha jobbat heltid hela lovet. Idag vaknade jag kring 12, skjutsade lillebror och hans kompisar till stan, och sen har jag bara tagit det lugnt. Nu ska jag hoppa in i duschen och börja fixa mig lite smått. Ikväll blir det mest troligt utgång!

RSS 2.0