i'd rather be with you

spelade med damjuniorerna mot älvsbyn i fredags, vi förlora me 4-1. igår dömde vi minisundis cup. tråkigt, men vi fick ju pengar till laget så.

imorgon far jag och johanna till stan efter skolan, och sen är jag kanske med affe om han kunde.


the way you make me feel

15 år idag. johanna, elin och mattoh drog just. elin och mattoh är ju bara bäst och städar mitt rum. tack babes!

snart är det dags för krattning med 94orna på prositgränd typ, jävligt tråkigt. men är inte helt frisk så kan inte träna, och då får jag inte spela imorgon heller. btw så börjar vi träna på byavallen i veckan. det känns svinbra! gillar gräs mer än konstgräs.

puss


turkiet

turkiet med johanna var bäst! orkar inte skriva allt vi gjorde men vi hade jävligt kul. fast hemresan var ganska jobbig för vi gick upp två på natten och åkte buss till flygplatsen. sen när vi stod i kön och skulle checka in så började johanna må illa så hon stod me en påse och höll på spy hela tiden typ. och sen när vi var längst framme i kön så började jag också må svinilla men jag sa inget, och sen direkt efter så började jag svettas och vingla som fan. och sen svimmade jag, de var svinläskigt för jag har aldrig gjort det förut. och sen spydde jag och johanna spydde på planet. haha fan va äckliga vi är..

och nu i helgen var det egentligen konfa men jag har feber så fick inte åka för mamma. och imorgon fyller jag 15! fast jag har fått alla presenter idag för mamma är i sthlm imorgon. jag fick en ny säng, fast den har jag inte fått än, en tröja, parfym, rosa plattång, dubbel månadspeng från den här månaden och 1500 av farmor och farfar.

snart kommer släkten typ så ska fixa mej lite nu, puss.

buy it use it break it fix it

matte, no, bad, slöjd och svenska på skolan idag. och nu haglar det typ. btw så blev min katt biten av nån annan cpkatt, så hon är typ helt efterbliven nu av alla mediciner. haha stackarn.

träning på sundis ikväll. och imorgon ska jag till tandläkarn, hhate it.


Eenie Meenie - Justin Bieber feat. Sean Kingston ♥


RSS 2.0