one look can kill

DAGEN:

• SKRIDSKOR, jag och johanna är SÅ bra! not
• BILD, jag ska göra en orolig-bläckfisk-kopp av lera..
• LUNCH, johannas favorit, potatismos.
• FÖRDJUPNING, hela eftermiddagen, sista timmen lådsades jag läsa min bok som jag läste ut igår.  
• SLUT, jag och johanna blev snöbadade..
• PLUGG, sveskan som ska vara klar imorgon.


vill på sdol imorgon, men vi har träning så kan inte.., inge bra att missa träningar nu när det bara är en vecka tills vi drar till göeborg och sm.


i'm lovin' it

helgen i kramfors slutatde med tre vinster, alltså är vi norrlandsmästare, och nu blir det sm-slutspel i göteborg om två veckor, ohyeah! 

vi fick oxå veta för nån dag sen att vi ska fara till stockholm å spela en elitcup som vi blev inbjudna till, de är sveriges 16 bästa lag. fettnajjss.is that what they see?

10 i åtta i morse var jag hos tandläkarn. dom kunde väl åtminstonde ha gett mej en tid så jag slapp skolan ett tag? jag hann iallafall precis till första lektionen som var skridskor. jag hoppades att jag inte skulle hinna för jag hatar skridskor, och jag är verkligen sämst.

vi kom iallafall inte försent till bilden idag som vi alltid brukar göra, så vi slapp få en till utskällning av glavis och kvarsittning med surberit.

just nu borde egentligen nöta in tyskaglosorna, skriva engelskatexten, läsa svenskaboken, söka fakta om min fördjupning, skriva ut fakta till tyskajobbet, börja lite smått på slöjdrapporten. men ändå sitter jag här... , allt som har med skolan att göra känns jäävligt jobbigt nuförtiden.

KRAMFORS I HELGEN !  vi spöar skiter ur alla och så blire göteborg nästa ;)

and the fact that i trust

tjuuew! idag på morgonen hade vi hk, vi gjorde typ tekakor? inte gott. sen hade vi svenska och då skulle vi redovisa en bok som vi hade läst. sen vare lunch, fiskgratäng typ, blä. 
sen hade vi musik å engelska å språk. fast olga hade tappat rösten så vi fick gå. sen skulle nåra ha kvarsittning en halvtimme, så då gjorde jag de istället för språket.
ikväll har vi träning 21.30 till 22.30 på arcus. å sen har vi matteprov på morgonen imorn, toppen.

just nu snackar jag med johanna i telefon, BLI FRISK! skolan är inte lika kul utan dej, <3

nu ska jag plugggga och sen fara på kalas, morfar fyller år hihi.

pusshej.


....

detta händer enligt elin om jag går på ett visst disco..

"jag är rädd det blir såhär: vi liftar till discot för ingen vill köra oss, efter 7 minuter har •·♣♦¥• funnit dig och det stulas för fullt så det flyger saliv på alla som är runt er (förutom på mig för jag var smart nog att ta med en regnrock) så alla börjar klaga och buuuuuua till er och då kommer perversa •¢€¥‰¶ och visar vägen till toaletten dit du och ♣♥♦≠∂• går in. Jag står ensam kvar och har tappat bort dig. jag ringer dig på mobben men nån turk som snodde din mobil svarar. sen när vi åker hem ser du en anning svullen ut. och efter 24 dagar hör jag dubbla hjärtslag från dig. Jag går och köper ett graviditetstest till dig för du vågar inte själv. Du kissar och det blir två streck på stickan. GRAVID! du berättar aldrig för anders och maria med viggo får reda på det. du slår honom tills han lovar att inte säga något. Du måste hoppa av konfan för du är för tung för att kunna röra på dig och du svär alldeles för ofta. Hela sommaren umgås du med •♦ºΘδ♦ inne i hennes hus och läser spännande däckare i stora stickade ylletröjor. När det äntligen är dags att trycka ut bäbisen får du ångest. Jag har då rest bort till ett fjärran land och kan inte närvara vid förlossningen."


break your heart

hejj, idag gjorde vi inget kul på skolan, eller vi såg two and a half men, haha. jag är typ svin förkyld så kan inte träna ;/ 
ikväll ska jag följa mattoh till kåbdalis å vara där hela helgen, har inte åkt nå slalom i vinter så de blir kul! 

i d o n 't b e l i v e y o u
 
puss

RSS 2.0