jag älskar oss!

filmen är gjord av sofia.
@johanna

hej idag har jag varit på stan med elin, johanna, affe, och patte. och ikväll blir det film med alla dom, pappa patrik var snäll och hyrde tre skräckisar till oss.
just nu sitter jag hos johanna och gör inget.

om nåra dagar kommer min nya data tror jag :)))


8c
som jag hade dig förut

hej idag hade vi idrott på morgonen, jag var inte med eftersom igår på träningen fastnade jag med fotbollsskon i elins sko och så flög jag och landade på armbågen, lyckat.
efter det hade vi bild, vi ska rita nått som har med ungdomsliv att göra typ. sen hade vi maria, första var vi i labbet och gjorde nått, och sen var vi ute och lekte kycklingen och räven och nått annat. på so'n såg vi film.

efter skolan var jag med johanna, och sen var jag och kollade på en bärbar data, men ska köpa om en vecka istället för då har de nyaste, windows 7, kommit typ.


 

just as long as you stand, stand by me

hej idag vi fick vi veta resultatet på tyska provet som vi hade igår, jag fick vg. på musiken spelade vi stand by me. jag, marre, johanna, och stickan sjöng. nästa gång ska vi typ dela in oss i grupper och välja en låt men nån speciell känsla, de ingår typ i vårat kunskaps område du, jag och vi tillsammans.
efter skolan har jag varit på stan med elin och johanna, vi har frågat massor av ställen om prao, men antingen är det fullt, dom tar inte emot, eller så är vi för små.
nu ska jag renskriva hungerspelen och sen läsa ur världens trögaste bok, vinterviken.
puus

Lars Winnerbäck - Kom änglar


you see the smile that's on my mouth, it's hiding the words that dont come out

hej vandringen var sådär, jobbigt att gå och kallt på natten, men annars kul. remember; en gång schaman, alltid schaman.
igår såg vi idol hos elin med mikka, johanna, affe, elle och ogge. sen for vi vidare till patrik och såg film.
idag har vi haft fotbollsavslutning, även fast nästan alla ska spela hela året menmen. vi bowlade först på tuna, jag gjorde 5 strikar (a). sen käkade vi pizza i kansliet och fick våra diplom och sånt från året, det var najjs.

nu sitter jag och försöker nöta in tyskan, har prov på måndag. sverige spelade nyss mot danmark, förlust.
alla fattar utom du

hej idag efter skolan har jag varit med elin och johanna. vi bakade scones, snackade, och planerade vad vi ska ha med oss i morgon när vi ska tälta någonstans mitt i skogen mellan ängesbyn och sunderbyn. får väl hoppas att vi inte blir uppäten av nån hungrig björn.
efter middagen var vi och handlade mat och godis, och just nu håller jag på att packa. har packat ner sovsäck, liggunderlag, och kläder, det är redan jävligt tugnt, och jag har inte ens packat klart än.
skriver mer när vi kommit hem, om vi kommer hem.
puss


ich liebe dich.

i wouldn't stop it if I could

idag kom vi hem från sikfors, det har varit jävligt kul!
i lördags hade vi två träningar och teori på kvällen, och idag hade vi också två träningar. just nu är jag stel i hela kroppen, men det är jag nog inte ensam om att vara. lägger kanske in lite bilder från helgen nån annan dag.
puss

läns

läns imorrn, samling tio i sikfors. lite smått nervöst, men de är väl bara att ge järnet och hoppas på att knäna håller.

RSS 2.0