måndag

Det gick inte så bra igår, vi spelade lika en match och förlorade en. Så vi gick inte vidare. Men vi hade iallafall kul, haha.
Är lediga idag, så ska dra på stan snart med Mikka, Elin och Johanna. Bloggar mer sen, puss !

svar


Anonym: Vart gör man såna bilder? :)

Svar: finns säkert olika sidor man kan göra dom på, men här gör jag dom iallafall :)

i swear the whole world stops

Var på stan idag med Elin och Johanna. Köpte en ring från Glitter och en tröja och leggings från Bikbok. Fick springbyxor och nån tröja/jacka också av mamma. Tack! ♥ Vi fikade också och solade. Sen käkade Matilda och moster här, mys.
Nu har jag just duschat och ska packa lite saker tills imorgon. Det är ju som sagt sm-gruppspel eller kval eller nått sånt i Skellefteå. Är taggad som fan, vi SKA vinna.
Elins bilder.

summer

.
Vill . Ha . Sommar . Nu

varje gång är som den första gång vi sågs

Kul att det var strömavbrott nästan hela morgonen, fick springa runt med en ficklampa. Fast strömmen kom tillbaka typ kvart i 8 så hann fixa mej lite iallafall. Sen hade vi vikarie typ halva dagen, Briger. Haha. Började kolla igenom sv-häftet till nationella också. Och hade massage sista halvtimmen, hihi.
Snart kommer Mattoh, och sen ikväll är det träning i Sundis.

-


i'm falling in love with your favourite song

Kom från träningen för ett tag sen. Fys + snabbhet. Imorgon ska vi spela hela träningen så det blir kul. Ska duscha nu och sen ↓

snurra min jord igen

Skolan idag började med teknik och sen kör. Sen gjorde vi nått matteprov till någon tävling typ. Efter lunch var det slöjd och fys på idrotten. Ska plugga nu, skriver kanske senare.
Btw, igår på träningen fick vi veta vika som ska spela sm-kvalet i Skellefteå på söndag. Det är fl-17 men det är mest 95or som ska med. Är galet taggat redan, om vi vinner blir det slutspel i Göteborg.
.
Sm-kvalet förra året i Kramfors.

hey baby

NU: Städa rummet + laga mat
SEN: Plugga tyska, matte och no-rapport.
SENARE: Löpning och fotboll


how can you?

Skolan idag var jävligt seg. Sen efter skolan var det löpning + fys, fast vi joggade bara lite för det var så kallt. Så löpningen blir imorgon istället i Arcus. Ska kolla O.C nu, bye!
Åh, saknar gothia :(

-


what's my name?

Hade elevråd imorse så fick ingen sovmorgon. Sen var det svenska, so, tyska och elevensval. Var med Elin efter skolan, vi tjockade oss och såg O.C. Ska göra klart recensionen nu och sen kommer nog Matilda ett tag. Bloggar kanske mer ikväll.

haha, små ryssar !

no lifee

18.00 One Tree Hill
19.00 Top Model
20.00 Solsidan

just a dream

Vann matchen igår med 7-1. Vi spelade ändå bra med tanke på att det var första matchen sen i somras typ. Just nu håller jag på att skriva första utkastet av pojken i randig pyjamas-recensionen. Den ska in på fredag men har träning alla dagar i veckan utom måndag så ska försöka göra klart den idag.

maatch

Har just städat mitt rum och ska packa fotbollsgrejjerna + duschsaker till matchen nu. Bloggar mer ikväll typ.


-


who says i can't be free?

Skolan idag var som vanligt, ganska kul ändå. Efter skolan gick jag och Johanna hem till mej, det var typ snöstorm ute. Sen har jag tränat och nu gör jag typ ingenting. Ska se Easy A när den har laddat klart och käka chirre och dirre.
Imorgon är det match mot Älvdalen United , är galet taggad! Efter det far jag kanske till min kusin Alva ett tag, och sen ska jag vara med Mikka ♥
Helt kul att göra sånna där ändå ↑ haha.

i don't know why i'm still surprised

Kom hem för ett tag sen från dagen andra fys-pass. Skönt! Ska duscha nu, skriver kanske mer senare ikväll.

but you never give

Kom från träningen för ett tag sen, det var snabbhet och fotboll. Det var askul! Har inte tyckt det på ett tag, men nu börjar det komma tillbaks. Happyface! Och det är ju match på lördag, så får hoppas att jag ska spela. Ska skriva ut mitt träningsprogram nu som vi ska göra på idrotten imorgon, och sen soovaaa. ♥
Astrid såg lite cp ut, men gillar henne ändå ♥

love

"Six billion people in the world. Six billion souls.
And sometimes, all you need is one."

take my hand and walk with me

Skola idag, sen intervaller ute + fys. Dog typ litegrann. Imorgon är det snabbhet i arcus och sen fotboll. På torsdag är det fys igen, sen snabbhet och fotboll på fredag igen. Och match på lördag, om jag ska spela. Orkar inte blogga på den här bloggen mer idag, har faktiskt en till blogg som är lösenordskyddad, där jag typ skriver av mej bara. Känner att jag måste göra det nu, så hejdå.

easy come, easy go

Home sweet home! Njae. Är hemma nu iallafall, planet var försenat så fick vänta ganska länge på Arlanda. När jag kom hem träffade jag Johanna ute ett tag, hade inte träffat henne på typ aslänge så det var kuult. 
Imorgon är det ju skola, och sen plugg med mina babes ♥
random bild, sommar :*

godis ♥

Sitter i farmor och farfars kök just nu och äter godis. Var och shoppade lite tidigare idag, en tröja, 2 linnen och en ring. Åt ett happymeal på donken också. Sen på kvällen var vi hos mammas kusin som bor typ mitt i stan. Dom har fått en liten bäbis ganska nyss, min tremänning alltså, han var aaasgullig. Är på mammas data så har inga bilder. Pussar!

but you won't do the same

Hej! Är i Sthlm nu. Käkade på max när vi kom fram och sen hyrde vi en bil. Sen for vi hem till farmor & farfar direkt, fast farmor är ju på sjukhuset så det är bara farfar här nu. Sen typ 3 for vi till Danderyd och hälsade på farmor. Hon ska få komma hem imorgon över dagen så det blir kul. Har också hunnit shoppa lite, 1 tröja från Veromoda och 1 tröja + leggings från MQ. Fast ska shoppa mer imorgon eller på söndag. Åt också på tacobar, love it!


i'd jump in front of a train for ya

Skolan idag började med no, sen matte och engelska. Efter lunch var det slöjd och idrott. Det var fys på idrotten, ganska kul ändå. Ska packa och duscha nu, drar ju som sagt till Sthlm imorgon vid 10. Fast tar nog med datan så kanske bloggar lite när jag är där.
Gbg förra året ♥

ny header

Heej! Har fixat Amandas blogg lite grann, har gjort en ny header till exempel. Kanske inte blev jättefin då men du får väl ta bort den när du blir less. Aja, har inte så mycket mer att säga än att fortsätt läs Amandas fina blogg, puss! / Johanna


-


whenever i'm with you

Är hemma från skolan idag för känner mej inte helt pigg. Har typ ont i huvudet och sånt. Missade träningen igår, och missar den idag också. Hatar att missa träningar, speciellt när vi har löpning också. Inte för att jag tycker det är speciellt kul att springa, men man ligger så mycket efter om man missar sånt. Men far nog ut och springer själv nån dag när jag är frisk. Ska äta nått nu. Kul inlägg, i know.

over and out

Bild från igår. Idag har jag typ sovit och bara chillat. Sen hade vi möte med damlaget, damjun och 96orna. Och imorgon börjar skolan, sadface. Fast går bara 3 dagar för sen drar jag till Sthlm.

alla fattar utom du

Igår fyllde Elin ↑ 16 år. Aj löv jo! ♥ Så far till henne ikväll med Johanna och Mikka också. Ska fixa mig nu och sen se Oth som börjar på 5an klockan 6.

sunderby sk

Hemma nu efter att ha varit i Arcus sen 8 imorse. Vi fick silver, och vi mötte andra halvan av vårt lag i finalen. Det var iallafall en rolig dag, fast har galet ont i låren nu så kan typ inte gå.
Finaste lagfotot ever. Love!

nobody said it was easy

Dagen har tillbringats med this girl ↓ . Har varit på stan och sen gjort lite annat. Hon drog för ett tag sen så nu ska jag duscha och börja tagga tills imorgon. Det är ju som sagt samling på Arcus 7.50 så ska sova tidigt. Fast kan typ aldrig sova på nätterna så får se hur det gååår.
Mikka volymmastra hela mitt hår (y)

bloggsvar

Har fixat bloggsvar nu! Eller fick en sån där inbjudan av Elin. Så nu äre bara att fråga på :)

:*

Jag och Johanna har jätte kult. No makeup och morgonfrilla is tha shiet.

Detta fält måste fyllas i, okej

Börjar bli jävligt less på att somna mellan 4 och 5 varje natt, och sen vakna typ 3. Fast idag tvingade mamma upp mig lite efter 12. Har ju samling på Arcus 7.50 på lördag... Kul.
Jag åt ju som sagt hos Matilda igår. Vi kollade lite oth och lekte tiger med Olivia och Alva. Haha, typ kul ändå. Sen mötte jag Johanna och så gick vi till mig och såg film och lite annat. Skriver mer senare ♥
j a g  v i l l  å k a  s l a l o m < 3

you just killed me

Skulle egentligen till stan med Mikka idag, fast det blev inte för vi vaknade så sent. Så vi tar det på fredag istället. Ikväll ska jag äta hos Matilda och sen kanske jag sover där också. Nu ska jag kanske vara med Johanna ett tag ♥
Sötkusinerna <3

2 0 1 0

Årets bästa: Gothia tror jag faktiskt
Årets värsta: Hmm..
Årets händelse: Gothia eller konfan
Årets resa: Turkiet eller London
Årets dag: Finna så sjukt många
Årets present: Min mobil ♥
Årets tårar: I somras, tsm med min bästa vän. 
Årets person: Kan inte välja bara en.
Årets låt: Är nog waka waka, haha! 
Årets film: Dear John.
Årets lögn: ....
Årets kyss: Vet inte riktigt, kanske 3/8
Årets natt: Nån av alla nätter i somras
Årets ord: Haha vet inte..
Årets gräl: Svårt
Årets ''vill ha'': Fick nog allt jag ville tillslut
Årets skämt: Haha finns tusen!
Årets längtan: Innan gothia var det till gothia, nu är det till gothia 2011
Årets månad: Juli och augusti.
Årets beroende: Godis och tuggummi
Årets vårminne: Futsal SM i Göteborg, fast det kanske var vinter då?
Årets frisyr: Haha, plattat all the time
Årets sommarminne: Masssa! Gothia, konfan, psg, finns mer.
Årets smärta: Knät typ.
Årets roligaste: Finns så mke.
Årets vinterminne: Vet inte riktigt.
Årets tråkigaste: ...
Årets överraskning: Typ resan till London, nog för att jag råkade se när mamma bokade men ändå.
Årets mysigaste: Nån av kvällarna/nätterna på konfan.
Årets misstag: Inget jag tänker skriva.
Årets läskigaste: Alla skräckfilmer, spökhistorier och sånt shit.
Årets konstigaste: En kille 
Årets skandal: Hmm?
Årets skitstövel: Finns mer än en, haha
Årets dryck: CocaCola ♥
Årets pryl: Min mobil

just the way it goes

Hemma från Arcus nu, hade fotboll och löpning. Dog typ när vi sprang, konditionen är på botten. + Att jag har varit sjuk och har fortfarande ont i halsen. Och imorgon är det löpning igen och sen fys. Och sen futsal-cup i helgen. Sen kan jag typ inte gå heller för har träningsverk i låren och rumpan. Fast det kommer vara ännu värre imorgon... :( emoinlägg.
Ska duscha nu, sen se film, sen sova. Imorgon blir det stan. Puss

Elin Aunes was here

Berätta sju sanningar om Amanda Karlsson:

- Hon älskar sin rosa plattång över allt annat
- Hon snackar och gör konstiga ljud i sömnen
- Hon är naturligt brun utan någon speciell anledning
- Hon älskar glass
- Hon är otroligt seg för det mesta
- Hon är jävligt rolig när hon inte tänker på vad hon säger
- Hon är en jävel på att smsa


sex sanningar om hur Amanda Karlsson var som liten:

- Hon var jetezöt
- Hon hade pipig röst
- Hon har haft en pytteliten lugg
- Hon gick på dagis med moi
- Hon hade en kanin, som dog
- Hon hade en hamster som hon inte vågade röra

fem sanningar om Amanda Karlssons kärleksliv:

- Hon är helt och hållet hetro
- Hon är värd världens bästa kille
- Hon har svårt att bestämma sig
- Hon har svårt att bli kär på riktigt
- Hon gillar killar med rejäla muskler och spretigt hår

fyra sanningar om Amanda Karlssons familjeliv:

- Hon har värsta tuffa lillebrorsan
- Hon kaxar emot lite för mycket ibland
- Hon har en kissekatt till lillasyster
- Hon har en väldigt fin familj

tre sanningar om Amanda Karlssons vänskapsliv :

- Hon har vänner att garva med
- Hon har vänner som älskar henne
- Hon har världens coolaste bbf - moi

två sanningar om Amanda Karlssons personlighet:

- Hon är ärligt talat helt crazy
- Hon är min underbara uppblåsbara chey


e l i n a u n e s

Myser med min finaste vän ♥

baby you're a firework


2011.01.01

Nytt år, ny start. 2010 blir svårt att slå, men har en känsla av att 2011 kommer bli ännu bättre ♥

RSS 2.0