Valborg

Sitter hos gammelmormor med Matilda. Hon fyller 86 år så vi har fikat och sånt. Innan det gick jag på stan med Mikka ett tag. Har också hunnit luncha med mamma på mat&prat. Ikväll blir det först middag hos kusinerna och sedan lite fix hemma hos mig med Johanna och Mikka inför kvällen. Hörs senare!


En del av min dag i bilder


Vill iväg, helst nu


Lördag

Äter danonino till frukost, kan ju vara den godaste yoghurten som finns. Idag ska jag vara med Elin på dagen och senare blir det middag med några tjejer på Waldorf. Efter det får vi se vad kvällen har att erbjuda. Ska gå ut i solen nu, ha en bra lördag allihopa!


It's friday

Fick A på idrottsprovet, glad chej. Har just varit och handlat med mamma så väntar på middagen nu. Senare kommer Mikka över, blir att ha lite fredagsmys och bara ta det lugnt. Låter toppen, hörs!


Shopping

Fick skor, ett linne och trosor av mamma på stan. Tog även en fika på Friends med mamma och Mikka, mysigt. Ska kolla bb nu, godnatt!


i don't even need your love

Skoldagen rullade på som vanligt idag, hade ett långt hål som spenderades på B.O med några classmates. Om en timme far jag in till stan med mamma,Viktor och Matilda, det är kvällsöppet. Efter det ska jag ut och övningsköra med pappa en sväng om jag hinner, hörs!


Fotboll

Kom hem ifrån en rolig fotbollsträning för cirka en och en halv timme sedan. Sen dess har jag suttit och pluggat hela kvällen, har redovisning och prov imorgon. Ska hoppa in i duschen nu och sedan krypa ner i sängen. Godnatt!


Fotboll


De där drömmarna vi drömde

Hade bara en lektion idag eftersom att engelskan var inställd. Hade sån jävla mensvärk när jag kom hem så la mig i soffan och sov några timmar. Just nu väntar jag på mat och sen ska jag sola med mamma, hörs!


Tisdag

Gjorde en smoothie till frukost. Nu ska jag fixa mig lite och om cirka en timme tar jag bussen in till stan för att ha två lektioner, tyska och engelska. Hörs!


Söndag

Gick på bio igår med Johanna, William och Alfred. Vi såg American Pie, grymt rolig film! Just nu sitter jag i bilen på väg till Alvik, vi har dm-match. Efter det ska jag hem och plugga. Kommer nog få sitta halva natten för att blir klar med religionsarbetet som ska redovisas imorgon. Hörs!


men jag kommer inte längre utan din hjälp

Det är lördag och jag sitter och pluggar, love my life. Klockan 6 kommer familjen Ohlson hit påf middag så kvällen kommer spenderas med Johanna. Får ser vad vi hittar på, har några alternativ att välja mellan. Hörs senare!

New: fit me foundation & powder


hej

Cha cha bloggen! :P har historia nu, jag och Ingrid jobbar om när Tyskland delades. Om 20 minuter slutar lektionen, då ska vi gå till Lärkan och köpa festis!! HEHE. Sen har vi idrottsprov, taggad!! HEHE. Sen ska jag pumpa med Mikka på gymmet. Seriöst inlägg, HEHE, hejdå!


Snow

Kult väder det är idag! Less. Sitter på bussen påväg till skolan nu. Har bara två lektioner idag så slutar halv 2. Hörs senare!


Kent

Älskar Kents nya låt 999. Och ännu mer älskar jag att jag kommer få höra den live i sommar på p&l.


This is a part of me

Blir ingen skola för min del imorgon, har bara en lektion och den missar jag då jag ska till Um. Efter det blir det att gymma igen med Mikka, och sedan fotbollsträning på kvällen. Beachen 2012, here i come!


-


Måndag

Kom hem från skolan för ett tag sen. Om en timme far jag tillbaka till stan med Mikka, vi ska gå på ett core pass på Inpuls. Blir skönt!


Söndag

Kvällen igår började med en fika på Friends med Matilda. Efter det mötte jag upp Johanna och vi gick vidare till en fest som visade sig vara proppad med folk och ganska tråkig. Hann även med en sväng på Max innan vi tog 02.10 bussen hem.

Idag är det söndag, vilket betyder att jag har ganska mycket plugg att göra eftersom att jag alltid sparar allt tills sista dagen. Ska även hinna med en dusch + raka benen + ansiktsmask + hårinpackning innan jag drar till Matilda och ser BB med henne. Hörs kanske senare!


Lördag

Dagen hittills har spenderats inne i stan med Johanna. Om ett tag kommer Matilda och hennes familj hit på middag och runt 8 far jag in till stan igen. Ha en bra kväll allihopa!


Hej

Jag och Johanna tog täcke och kudde och sov i soffan inatt. Idag är det toppen väder ute så ska gå en promenad nu och sedan ikväll har jag match på Lf. Är taggad som fan!


Godnatt

Det är fredag den 13onde och jag och Johanna gick nyss hem ensamma från Affe. Läskigt. Kvällen har iallafall spenderats hos Affe med han och Wille, vi har spelat veckans värsta och lite annat. Nu ska vi gå och lägga oss, godnatt!


torsdag

Klockan 8 imorse ringde Johanna och sa att hon skulle komma om 20 minuter. När hon kom käkade vi frukost och snackade om allt möjligt. Om ett tag ska vi fara och simma i G-stad. Hörs senare!


Some old pics


Rubrik

Kom just hem från Arcus. Vi spelade hela träningen plus ett fyspass efteråt så känner mig rätt slut nu. Ska duscha nu, hörs!


Home sweet home

Är hemma nu. Ska äta middag snart och sen kommer Johanna hit. Gullig bild som låg på min säng när jag kom hem!


thumbs up

Hungergames var riktigt bra, en av de bästa filmer jag sett på väldigt länge!


Bio

Har varit på Ikea idag och sen gått runt i lite affärer. Om ungefär en halvtimme ska jag, mamma, pappa och Viktor fara upp till centrum och gå på bio. Ska se Hungergames, hoppas att den är bra! Hörs senare.


glad påsk!

Har varit inne i stan i dag med mamma och shoppat och käkat lunch. Köpte en efterlängtad Jofama by Kenza jacka från Salt och åt på Tacobar. Godaste maten i världen, varför kan dom inte öppna i Luleå?! Har just tagit en powernap och nu ska jag äta middag. Går inte att ladda upp bilder så visar dom när jag är hemma, hörs!


Shopping

Några bilder från idag. Har bara tagit det lugnt och varit en sväng i Täby centrum och shoppar lite. Köpte nya converse från Stadium, pilotbrillor från H&M, och ett linne från Hollister som jag visar senare. Ska käka middag nu, ha en bra kväll allihopa!


@ luleå airport

Sitter på flygplatsen just nu och väntar på planet. Ska bli skönt att komma bort från Luleå ett tag och att träffa farmor och farfar. Bloggar mer när jag är framme!


-


torsdag

Har historia om 10 minuter och sedan lov! Galet skönt. Ska åka hem och sova ett tag, håller på somna redan nu. Klockan fyra ska jag döma en match i Arcus och sedan hem och packa. Ska vara med Johanna ett tag också om jag hinner. Hörs!


påskägg

Fick ett påskägg idag av mamma och pappa, lite tidigt men det är för att vi befinner oss i Stockholm under påsken. Älskar att få påskägg, man känner sig som ett litet barn igen haha!


Nog tränar vi i alla väder allt..


one look can kill

Sovmorgon till 1, två lektioner, var med Johanna, tränade. Så har dagen sett ut. Ska kolla bb nu, hörs!


måndag

Tre skoldagar kvar och sedan far jag till huvudstaden för att hälsa på farmor och farfar, shoppa och ha kul. Och efter det, en veckas ledighet. Känns bra!


kjbömdfkjzd

Har pluggat hela dagen, är så jävla less just nu. Historia kan ju vara det värsta som finns, seriöst. Ska plugga en timme till nu och sen går jag till Matilda. Hejdå.

Första april

Kvällen igår blev riktigt bra. Insåg just att jag har tagit 74 bilder, bjuder på några nedanför. Idag är det första april och Mikaela fyller år. Grattis bäst! <3


RSS 2.0