Dagens + och -

- Jag har varit på skolan från 9 till 16.30.
Jag har gjort 4 (!!!) prov i rad.
Det är onsdag, alltså länge tills helg. 
Jag har blivit förkyld. 
Jag ska nu städa mitt rum och packa upp min väska sen Rhodos.
 
Jag har räknat mitt sista matte tal någonsin, dröm!
Jag klarade matteprovet utan att ha pluggat något.
Jag klarade därmed matte 2b kursen, wihoo!
Jag åt Max mat med bästis till lunch. 
Jag har haft shorts och linne på mig idag.
Vädret är helt underbart! 
Lunch med klassen på Walle imorgon, börjar alltså klockan 11.
Det är snart sommarlov och livet äger. 

P&L

Såg på Aftonbladet att årets Peace and Love festival är inställd. Shit vad tråkigt! Skulle dock inte dit i år men tycker så synd om alla som skulle det. Förra årets p&l var verkligen en av de roligaste saker jag upplevt i livet!


Bye Sweden, Hello Rhodos!

Åh vilket härligt väder det är idag! Har haft två lektioner, redovisning på ena och nationellt prov på den andra. Ikväll har jag match mot Gammelgården. Efter det ska jag vara med min pojkvän och cirka 03 i natt åker jag mot flygplatsen och Rhodos! Kommer bli så himla kul. Bloggar nog inget under resan, så vi hörs om lite mer än en vecka!


Födelsedags firande

I lördags firade vi som sagt mig och pappa. Vi åt god mat, fikade och hade det trevligt. Jag fick jättefina presenter också. Pengar, två armband, biobiljetter, presentkort, godis och en ipad. Ipaden fick jag av mina föräldrar i förskott, älskar den! Bloggar från den nu. Här kommer lite bilder från i lördags.


.

873b6bef7f6b8b0a01a0de8d63092c8b35db2d3d34e0f4fd29f82872988b47a3


fredag

Äntligen fredag. Vaknade upp bredvid Samuel och sen for han till flygplatsen och hämtade sin mamma medan jag pluggade. På dagen for vi och tränade tillsammans och sedan åt vi middag ute med Samuels mamma. Sedan for vi hem till mig och fikade och såg hockeyn. När de for hem bakade jag cupcakes, imorgon kommer nämligen släkt och vänner och firar mig som fyller 18 snart och pappa som fyller 50! Blir kul. Har så mycket att se fram emot nu, Rhodos om drygt en vecka, att fylla 18 och sen sommarlov!


.

- and it hurts with every heartbeat.


Söndag

Har tagit det lugnt hela dagen idag. Ingen söndags ångest här inte, bara tre dagars skola och sedan helg igen. Efter det är det bara en vecka tills jag åker till Rhodos, gud vad jag längtar! Om en timme ska jag fara iväg och träna och sen far jag direkt till Samuel och spenderar natten där. Bilden är från Valborg.


Lördag

Igår kväll var jag och Samuel på bio och Studentfesten. Den var väldigt rolig faktiskt! Sedan for vi hem till honom och sov. Imorse när vi vaknade låg vi kvar i sängen och myste framför en film. Vid två-tiden kom Matilda och hämta mig och så for vi till stan. Köpte en bikini på Gina Tricot och åt på Max. Sedan for vi förbi Sundis där Lilla Sundis Cup spelas i helgen. Har inte gjort så mycket annat idag, ska åka en sväng med Matilda nu och senare kommer förhoppningsvis Samuel hit. Vi hörs!

RSS 2.0