älskade helg

Vilken skön helg jag har haft. I fredags mötte jag upp Matilda och Mikaela på stan. Vi shoppade och fikade/lunchade! På kvällen såg vi lf's match, Quality Hotel cup spelades i helgen. Efter matchen åt jag och Mikaela på Max. I lördags jobbade jag som vanligt. Efter jobbet mötte jag upp Mikaela och såg lf's andra match. På kvällen blev det en spontan trerätters på Waldorf. Så mysigt! Efter det åkte vi hem till mig och tog det lugnt. Idag har vi sett lf's sista match och nu står plugg på schemat. Vi hörs!

hit vill jag just nu


a day off

Alltså glädjen när man är ledig en dag mitt i veckan..! Hade planerat att gå på stan idag med Matilda, men har så sjukt mycket skolarbete så det får bli någon annan dag. Igår köpte jag ett tangentbord till min iPad. Så lyckat köp! Känns som att jag har en ny liten dator nu, och det underlättar väldigt mycket när jag ska göra skolarbeten till exempel. Bilder kommer nedanför. 


Måndag

I fredags var jag som sagt ute med några tjejer. Vet inte riktgt vad jag ska säga om kvällen, den var s j u k! På ett bra eller dåligt sätt vet jag inte riktigt, efter omständigheterna hade vi ändå kul och kvällen blev minnesvärd om inte annat! 
I lördags var det som vanligt jobb. Efter det åkte jag och lillebror till Storheden och åt på Max. Gick även in på Mikaelas jobb och snackade med henne ett tag. Efter det agerade jag chaufför till mormor och morfar som skulle till stan. Kvällen spenderades med bästa Mikka, vi köpte godis och hade myskväll.


Igår kom mamma och pappa hem från Berlin. Fick massa fina saker därifrån som ni ser på bildern. Annars gjorde jag inte så mycket, hade säsongens sista riktiga träning på kvällen. 


Idag var det skola som vanligt. Hade psykologi prov bland annat. Ikväll är säsongens sista match. Känns lite tråkigt faktiskt. Hoppas i alla fall på vinst !

TGIF

Äntligen fredag. Bara två dagar tills mamma och pappa kommer hem nu, dom är i Berlin så jag och lillebror har haft huset för oss själva i veckan. Idag hade jag bara en lektion där vi gymmade. Efter det åkte jag och handla lite och nu har jag och Viktor just ätit pizza till middag. Om ett tag kommer ett gäng brudar hit, vi ska förfesta innan vi drar ut. Tror det blir en toppen kväll!


En bättre tisdag

Slutade klockan 11 idag, så skönt. Åkte hem till Matilda och var med henne ett tag innan hon skulle iväg och jobba. När jag kom hem bakade jag polly-muffins. Dom blev goda men väldigt fula. Till middag åt jag palt hemma hos mormor. Hennes palt slår det mesta! Efter det tränade jag och nu väntar jag på Matilda som ska spendera natten med mig. Imorgon är jag ledig, dröm!


-

Men vad spelar det för jävla roll,
om det inte kan bli vi nån gång?
 
 

Hej

Var ett tag sedan jag bloggade. Kan berätta vad jag gjort i helgen. I fredagskväll spelade jag Lasergame med klassen. Så kul! Efter det åkte jag, Hilda, Mathilda och Ingrid till Max och åt. I lördags jobbade jag och sedan åkte jag till Matilda och catchade upp lite. Hon har varit i Cypern en vecka! På kvällen var jag med en. Idag har jag spelar match mot Gammelstan. Det blev vinst med 1-4. Bara en match kvar nu under den här säsongen. Ska duscha nu, vi hörs!


K Ö R K O R T

I fredags tog jag körkort. Såååå glad! Går inte riktigt att beskriva känslan. I helgen har jag ätit middag på Oleareys, gått på bio, fikat på Friends med Mikaela, kört massa bil, bland annat med Mikaela och Marre en sväng och spelat match. Lugn helg med andra ord, skönt! Nästa helg blir dock inte lika lugn, men mer om det senare. Ska se klart på idol nu, vi hörs!


RSS 2.0