gott nytt år!

Årets sista dag idag. Det här året har varit såå bra. Har så många fina minnen. Nästa år tror jag dock kommer bli ännu bättre. Jag kommer att ta studenten, åka på studentresa och massa kul. Det kan inte bli annat än bra!
Idag jobbar jag till klockan 1. Ska då åka hem och fixa lite, för att sedan vid 4 åka till Matilda där vi ska fixa oss tillsammans. Middag ska vi äta tillsammans med våra familjer hos Johanna. Efter middagen ska vi hem till mig och föra lite för att sen åka iväg på fest. Är väldigt taggad, tror att kvällen kommer bli hur bra som helst!

måndag

Hittills har jag jobbat mestadels av detta lov. Igår hade jag iallafall en ledig dag, som spenderades i soffan framför Gossip girl. Välbehövligt! På eftermiddagen kom Matilda och åt middag hos oss. På kvällen åkte vi in till stan och solade, och for sedan till Jennifer där vi tittade på film och drack te. Mysigt! Idag jobbar jag 8-17, är på fikarast just nu. Efter jobbet står ett träningspas på schemat. Vi hörs!

Uppesittarkväll

Efter att ha jobbat 8-16 idag myser jag nu i soffan med familjen och farmor framför bingolottos uppesittarkväll! Imorgon är det äntligen julafton, årets utan tvekan mysigaste dag. God jul!

Jullov!

Igår hade jag årets sista lektion, så nu har jag äntligen jullov! Dagen har spenderats på stan med Marre, vi gick runt och kollade och fikade. Imorgon har jag inga planer alls, men på fredag ska jag och några klasskompisar på en roadtrip till Haparandra, köpa julklappar, gå på Ikea och fara över till Alko. Det blir kul! Vi hörs. 

Söndag

I fredags blev det utgång, förfest och sedan Olearys som vanligt. Igår stod jobb på schemat. På eftermiddagen hämtade Mikaela upp mig, vi for förbi Kvantum och sedan till Luleå energi arena och tittade på Jonas innebandy match. Efter det åkte jag hem och åt middag och for sedan och hämtade Marre. Planerna var att fika på Friends men vi hamnade hos Tobbe med han och Robin. Kvällen avslutades på Max! 
Idag är söndagsångesten stor, har ingen motivation alls kvar till det sista skolarbetet nu innan jullovet. Aja, det är bara att kämpa. Vi hörs!

• Nu ska bloggen komma igång på riktigt igen •

Ännu en helg har passerat. En långhelg till och med, har varit ledig både i fredags och idag. I fredags var jag i fotostudion med Mikaela och Carolin, Mikaela fotade mig till ett skolarbete. På kvällen kom några girls hit, vi fixade oss och hade det trevligt innan vi åkte in till stan på förfest och sedan utgång. Riktigt lyckad kväll! Det satte dock sina spår och i lördags låg jag däckad hela dagen. Först på kvällen mådde jag bättre så då gick jag över till Matilda där vi myste med film, glögg och massa gosaker.
I söndags satte vi oss i bilen och begav oss mot Kalix där futsal-dm spelades. Vi kom till semifinal men där förlorade vi. Direkt när bi kommit hem åkta jag, Mikaela och Marre till Max och åt middag. Kvällen spenderades hos Mikaela! Idag har hela dagen gått åt till att plugga. Resten av dagen ska vi klä julgranen och baka pepparkakor. Älskar julen ♥

RSS 2.0