Idag är det ingen vanlig dag..

...för idag är det Johannas 18års dag, hurra hurra hurraaa! Det ska firas på O'learys ikväll med mina bästa vänner och våra pojkvänner. Dock inte min eftersom han är iväg och spelar hockey. Det kommer blir kul! Hittills har jag inte gjort så mycket under lovet. Har jobbat både igår och idag (har rast just nu) och varit ute en del. Imorgon far jag till Stockholm!


sol

På idrotten idag åkte vi långfärdsskridskor. Hur härligt som helst ! Man blir på så bra humör när det är fint väder ute.


skoltrött

Gick i skolan till 15 idag. Sedan blev det plugg i två timmar följt av spinning 60 minuter och core. Jobbigt men skönt! Just nu ser jag Top model och pluggar. Har prov onsdag, torsdag och fredag i veckan. Behöver verkligen lov just nu!


helgen

Har haft en bra helg. Fredagen spenderades med Matilda och sedan kom även Samuel. Vi kollade Oth och myste på. På lördagen jobbade jag hela dagen och kvällen spenderades först med Mikaela och sedan med Samuel. Idag har jag sett Samuels match och pluggat resten av dagen. Just nu sitter jag i soffan och ser film med mamma och pappa medan Samuel spelar FIFA med Viggo. Bjuder på några bilder, några alla hjärtans dag presenter som jag fick. Ett linne från Hollister, två ljuslyktor, en blomkruka som inte har någon blomma i sig på bilden, en i love you-ask och godis!


today's

Dagens humör: Less, stressad, lycklig.
Dagens klädsel: Just nu - hotpants och linne.
Dagens frisyr: Uppsatt i en svans.
Dagens smink: Inget alls.
Dagens borde: Pluggaaaa!
Dagens händelse: Absolut ingenting..
Dagens vill ha: Kramar av min älskliiinggg.
Dagens beroende: Tuggummi.
Dagens tråkigaste: Huvudvärk. 
Dagens roligaste: Har inte hänt så mycket roligt idag faktiskt. 
Dagens längtan: Rhodos, Stockholm på lovet, alla ♥ dag! 

ledig

Idag har jag varit ledig från skolan, galet skönt! Har pluggat och bara tagit det lugnt helt dagen. Har även hunnit med att fixa sommarjobb, känns jätteskönt att ha gjort det i god tid. Just nu är jag inne i stan med mamma och fixar lite grejer. Ikväll är det träning som gäller. Bilden är från igårkväll då jag och Samuel drog Donken drive-in!


Måndag

Igår hade jag cup på dagen. Vi mötte div 1 och 2 lag och vann 1 av 3 matcher, så är ganska nöjd ändå. Efter matchen for jag hem och duschade och sedan for jag och Samuel runt med bilen. Åt middag och såg fotboll med han, Jens och Anthon på The Corner. När vi kom hem pluggade vi lite och sedan sov vi. Idag har det varit en helt vanlig skoldag, och nu ska jag sätta mig och plugga. Har hur mycket som helst att göra i skolan just nu. Ikväll ska jag förhoppningsvis umgås med min älskling. Vi hörs!


Lördag

Igår efter skolan gick jag och klippte mig. Sedan gick jag på stan med mamma, köpte en tröja som jag kan visa senare. Vi gick även och åt middag på Olivers, jättemysigt. Sedan såg vi Samuels match och resten av kvällen spenderades i soffan framför Snabba cash 2. Just nu sitter jag på jobbet, har lunch så passar på att blogga lite. Slutar halv 6 och efter det hämtar vi Samuel, käkar middag hos mig och sedan ska vi fara någonstans med bilen. Han har tagit körkort! Ha en bra lördag allihop, vi hörs!


RSS 2.0