give me freedom, give me fire

tänker bara på gothia när jag hör dom här låtarna ♥




sthlm

Yo!
ikväll drare av te sthlm, ska kanske träffa amanda där (y) <3

gothia

HEJ ♥ sitter i bilen på väg till sthlm från gbg nu, snällt att ni har bloggat sötisar :* .
what happens in gothia, stays in gothia. haha njä, men orka inte skriva mer än att allt har varit så jävla kul! jag älskar seriöst gothia! det var mycke roligare i år än förra året tycker jag iallafall. och jag längtar redan till nästa år. vi åkte ut i 16-dels i a-slutspel, men vi mötte dom som var 17 så är nöjd ändå.

skriver mer och lägger ut bilder nån dag om jag har lite att göra.



....

........................

-------------

amanda är på gothiadiscot och svarar inte på sms på hela kvällen...

!

Chuckie & LMFAO – Let The Bass Kick In Miami Bitch - Radio Edit
Kato – Turn The Lights Off (feat. Jon) - Radio Edit
ItaloBrothers – Love Is On Fire - Radio Edit
Sidney Samson – Riverside - Radio Edit
Avicii & Sebastien Drums – My Feelings For You - Radio Edit
Axwell, Ingrosso, Angello & Laidback Luke feat. Deborah Cox – Leave The World Behind - Radio Edit

ice cream breakfast <3

lyssnar på dubstep och käkar B&J te frulle, jum. idag ska jag bara chilla (molnigt o blåsigt ute) till veckan ska vi kanske med antons familllj te stockholm och senåka med silja line till finland och sova på båten, meeegachill!
bajj

What's Poppi'N

regnar ute så sitter framför datan :/ händer ingenting, saknar amanda...<3

ready, set, music


hamburgare, en förliten kabel och runningskor

TJA!
vaknade typ nyss, fläkten som jag pröjsade igår var fetbra bruushan! -.-
morsan bankade burgare när vi kom in, breakfast... snart stan o lämna igen en laddare te bärbara så jag kan surfa medans jag är på semester :D sen ska anton köpa runningskor -.-

sleep tight

godnatt, moppen in på verkstad imr (y) stan sen också -.-

"schack är sexigt"


out Party'in

jallajalla ska o bada snart, sen film med anton o hampus!"

Sweet, im missing you...

HELLU
tog moppen te stranden coh badade snabbt, johannas syrra kom och skrek att min hjälm lår i vattnet och flöt -.- nu står den på tork medans vi chillar framför Family Guy. snart blire att gitta te filmkväll o hyra en FEEEEEET film







saknar amanda varje minut :/


Bada

nu drar vi till grundet, see ya there! :)

JAG SAKNAR DIG ♥

Hejjj! Amanda är ju i Gothia som jag antar ni redan vet. Jag e avis, he-he..
Dom vann matchen som dom spelade idag, härligt! Ikväll ska dom ska på invigningen som är på Ullevi, åh det är så jäkla kuul där. Ska ta och ringa henne ikväll kanske. Men hur som helst så får väl jag ta och slänga in lite inlägg då och då, ni får nog några från Affe också.

Jag saknar dig världens bästaaaa! / Johanna


Morn'in Blogg'in


Morrn bloggen....

Vi var uppe till runt 5 på natten igår. kulkul, vi såg Alice i underlandet för typ 2 min sen, sweet!
No parents hemma så vi planerar på att göra powertoast te frulle. inga planer för dagen, känner mej lite degig........ vi ahr ju bara 13 premierläsk kvar :/

Bara för att jag älskar dej amanda ;)

http://fuldans.se/?v=ynbjycukje

"Sex är skönt men man blir så trött i armen!"

Hellu!
amanda är i Gothis och nu tar jag över medans hon är borta, Thumbs up på rubriken (Y) Jag och hampus swissade tunr på willys när Lamberg och mogge dök upp... -.-... hej, hejd¨å, ne skoja, dom chilla, jag o hampus köpte 24 läsk och godis...
Hampus är en MASKIN
sweet...saknar dej amanda (Y)

standing where you left me

håller på att packa, fett jobbigt. tar alltid med mej för mycke saker och så använder jag inte ens hälften typ.
nu har jag packat: 4 tröjor, 2 leggings, 5 t-shirts, 6 shorts, 11 linnen, underkläder och fotbollsgrejjerna. har bara allt småskit kvar, typ laddare, hedsett, pengar, legg, smink och sånt.
ska fortsätta nu hejs!


love

är med johanna  ♥

   
 
 
 

losing you forever

CHACHA ♥
johanna kommer snart så ska fixa mej nu. ska börja packa tilll gothia senare idag också. min mobil laggar som fan btw, ;( .



stuck on replay

hej har inte orkat blogga. så kan säja lite nu vad jag har gjort.

MÅNDAG: jag, johanna och mattoh låg och stekte hos mej typ hela dagen. sen träning på kvällen, och efter det tänkte vi bada för det var fett varmt. men när vi hade kommit till grundet så ångrade vi oss och for hem och duschade istället. sen drog vi ut i byn.

TISDAG: steg upp tidigt och for till klubbviken. där spelade jag, johanna, viggo och jonte vollyboll, hoppade i hoppborgen och åkte linbana. haha. sen började det regna så vi for hem. eller vi käkade på max också. på kvällen var jag med affe, johanna och johan.

ONSDAG: hade typ miniträningsläget. första träningen klockan 1, sen teori och käk, sen träning. efter det drog jag och marre till mej och duschade och sen gick vi till björnes bakgård och körde 5-kamp. såklart vann ju mitt lag så vi ska få en överaskning i gothia! hihi. på kvällen drog jag, marre, cissi och erre till sundis. rasse kom också och jag skjutsade cissi på hans moppe. haha, första gången jag körde så jag trodde typ vi skulle dö. erre och marre gjorde en fet fail också, men det ska jag inte säga mer om, haha.

IDAG: for till stan med elin och johanna. köpte en tröja på monki och glass ofc. ikväll är det sista träningen innan gothia. kan typ inte fatta att vi far på lördag, det kommer bli så fett jävla kul! tycker synd om alla er som missar det.

lägger in bilder nån dag , pusstja


sweet

tjuue. johanna ringde och väckte mej för ett tag sen. vi ska dra till näset och steka. nu ska jag fixa mej för snart kommer johanna förbi. puss



du är bäst!
gammal bild haha..

leeesss

hej hade träningsmatch nyss. for till johanna direkt sen och käkade och nu ska vi duscha. vi tänkte egentligen vara med affe och johan ikväll, men johan skulle på kalas och av affe fick man fetdissen. kuuul, nej. men vi ska kanske vara med nåra andra senare ikväll så de blir nog ändå kul. hejdå !

like the way it hurts

SPANIEN ÄR I FINAL! yeey

träningen var ganska jobbig, vi körde femtonfemton. efter träningen snackade vi lite om gothia och vi fick nå häften med regler och spelprogramm och allt shit. imorgon har vi två träningar och sen ska jag vara med affe typ.
BYE


nothing to lose

hej. har bara varit hos elin och chillat idag. det regnade på morgonen men nu är det typ fint väder. snart blir det träning med 94orna, och sen är jag med johanna typ.



bild från lulsundet me konfagänget, puSS




eclipse

kom just hem från bion. eclipse var lätt den bästa av twilightfilmerna hittills. och edward och jacob är ju sjuukt heta!






eyecandy!

finally



drar och ser ECLIPSE snart med brudarna. har velat se den sen premiären men elin och mikka har ju varit i Halmstad så vi väntade på dom. ♥

eminem ft. rihanna


i wish he never looked at me that way

asså varför går det inte att lägga in bilder eller skriva med fet text å allt sånt? dddammmmp. vaknade iallafall för typ en timme sen. ska vara med johanna idag och bara chilla, för vädret suger ändå. vi har träningsledigt idag och imorgon, och på onsdag börjar jag träna med 94orna inför gothia. pussar

love the way you lie

hej. psg gick inge bra alls. vi kom inte ens vidare från gruppen, men kul hade vi iallafall! och nu är det inte länge kvar till gothia, tagggar som fan. de kommer bli så sjukt kul!

piteåsummergames

imorgon är det dags för psg. sista året ssk fl-95 är med. om vi vinner i år blir vi historiska, för vi har vunnit 3 år. 2005, 2006 och 2008. så i år ska vi fan ta och vinna hela skiten igen.








TAGGA!


RSS 2.0