Helgen

Fredag: Jag, Mikaela och Carolin hade en liten tjejkväll hemma hos mig. Vi åt frukt som vi doppade i choklad och snackade massor. En trevlig kväll!
 
Lördag: Jag, Mikaela och Johanna for in till Coop och kollade Samuels match. Efter det for vi vidare till stan där vi lunchade på Dagobert och kollade i lite affärer. Klocan 6 for jag och mamma till Johanna där vi blev bjudna på middag. Pappa är i Stockholm, Viktor i Kiruna och Johanna pappa jobbade så det var bara vi tjejer, vilket var mysigt. När vi ätit klart tog vi bussen in till stan med Mikaela och fikade på Friends. Samuel kom också. Efter det for vi hem till mig och kollade Take Shelter, en bra men ganska konstig film. 
 
Idag: Dagen kommer bestå av plugg. Har två prov i veckan, en redovisning och en skriftlig inlämning. Hörs senare!
 
 

Torsdag

Usch vilket väder det är idag, var helt dygnsur när jag kom hem och mitt paraply blåste sönder. Har haft psykologiprov idag, kändes som att jag skrev en hel bibel typ. Men får hoppas att det gick bra. Just nu sitter jag under en filt och äter soppa. Fryser fortfarande efter att ha gått hem från bussen. Hörs senare!


Fotbollsavslutning

Igår hade vi fotbollsavslutning. Vi käkade först middag och sedan for vi till Boden och spelade Lasergame, fikade och hade prisutdelningar. Jag vann massa godis och en plopp-väska för att mitt lag kom på andra plats i Lasergame och för en fotbollstävling vi hade tidigare i år. Det var iallafall en jätterolig avslutning, ser redan fram emot nästa säsong som börjar i december någon gång!


Tisdag

Inatt sov Samuel hos mig, mysigt som vanligt. Idag har jag varit i skolan och just nu sitter jag i bilen på väg hem från Kallax. Har varit ock firat min kusin Albin som fyller 1 år imorgon. Lilla sötisen har blivit stor så fort, och busig som bara den var han idag. Nu ska jag hem och plugga psykologi, hörs!


Söndag

Kvällen igår började bra men slutade mindre bra för min del. Kom i alla fall hem runt 3 så somnade direkt. Idag har jag inte gjort så mycket, pluggat lite tyska bara. Ska fara till stan och sola med Mikka lite senare. Hörs!


För dig ska jag göra det tusen gånger om

Idag har jag och Johanna kollat hennes lillasysters match på Bya. Sedan for vi hem till henne och såg Solsidan, haha alltid lika kul. Just nu ligger jag i sängen och håller på avlida av min äckliga mensvärk. Inte lika kul. Ska hoppa i duschen nu i alla fall och sedan börja fixa mig och äta middag och så. Runt halv 8 tar jag bussen in till stan med Linnea, Johanna och Mikka där vi ska träffa Marre och sedan vidare till Björks. Känner på mig att de kommer bli en toppen kväll!


men det skälvde när du rörde vid mig

Kom hem från Samuel vid 12 igår så somnade direkt. Hade sovmorgon idag och bara två lektioner vilket var skönt. Ska äta middag om ett tag och sedan fara till Johanna där kvällen kommer spenderas med henne och Mikaela. Ha en bra kväll allihopa!


Onsdag

Min dag har bestått av kommunikation och tyska och ett lång hål emellan. Det spenderades på biblioteket med Hilda och Mathilda. Slutade 14.00 och då käkade jag Max-mat med Johanna innan vi for hem. Efter middagen for jag till Sundis och sprang på linjen på p98:as match. Ska duscha nu och sedan krypa ner i sängen. Morgondagens planer är skola till 13.00, hem och plugga, spinning med Mikka 18.00 och sedan fara till Samuel. Godnatt!


Fel

Rubriken i förra inlägget skulle självklart vara tisdag och inte måndag. Haha.


Måndag

Igår kväll kom Samuel hit och spenderade natten här. Mysigt. Idag började dagen med matte och sedan kommunikation. Efter det lunch och idrott där vi spelade frisbee. Hade egentligen en till lektion efter det men fick sluta så for hem och sov i 3 timmar. Just nu sitter jag och pluggar psykologi och ser samtidigt Real Madrid - Manchester City. Hörs senare!


I remember every word you said

Måndag idag och en ny skolvecka väntar. Känns bra faktiskt, har massa ny energi nu efter att ha varit hemma en hel vecka. Just ni sitter jag på mammas jobb och pluggar, har hål fram till 12 så passar på att få så mycket som möjligt bortgjort. Idag på svenskan fick jag veta att jag fick A på mitt argumenterade tal som jag höll för ett tag sedan, vilket känns grymt bra!


Can you feel the love?

Såg som sagt hockeyn igår med Samuel. Luleå vann med 3-2! När matchen var slut gick vi hem till han och såg en film. Sedan for jag hem! Idag har jag varit med Mikka och kollat på våran sista serie mot Alvik. Spelade inte då jag varit sjuk hela veckan vilket var ganska surt. Det blev i alla fall en förlust med 1-0, så vi slutar som 3a i serien för fjärde året i rad. Ganska surt det med, men förhoppningsvis går vi upp en division ändå. Kvällen kommer spenderas med Mikka och kanske Johanna. Hörs!


Lördag

Kvällen igår spenderades med Mikaela hemma hos mig. Vi kollade film, åt godis och bara tog det lugnt. Idag har jag varit på stan med mamma och Johanna. Hittade ett par skor som fick följa med hem. Lunchade också på Mat&prat. Ikväll ska jag på på hockey med Samuel, Luleå - Skellefteå. Hörs!


new



Gjorde om bloggen lite, tog bort headern och lite annat. Var så less på hur den såg ut, men har heller inga idéer på hur någon ny header ska se ut så nu får det vara så här ett tag. Igårkväll hade vi fotbollsmöte inför kommande säsong, eftersom våran sista match är på söndag och sedan är det avslutning. Så efter den här veckan har jag uppehåll tills Noverber-December någon gång. Skönt men ändå lite tråkigt. Så nu i veckan, när jag är frisk, ska jag börja köra på Inpuls igen, vilket jag ser fram emot! Är fortfarande hemma från skolan, har missat nästan en hel vecka nu och har lite panik över det. Men får ta hem allt nästa vecka och plugga ikapp. Ska göra nudlar nu, hörs senare!

Danmark

Kom på att jag aldrig visade bilder sen vi var i Danmark med laget. Så här kommer några!


Jag är lyckligare nu

Stannade hemma från skolan idag också, och blir nog lika även imorgon. Så idag har jag inte gjort något alls, legat i soffan och kollat på Grey's hela dagen. Igår var den ända maten jag var sugen på Chili con carne så då lagade pappa det till mig, och idag ville jag bara ha pizza så då for han och köpte det. Älskar min pappa så mycket! Har också hunnit prata i telefon med Johanna, saknar henne, känns som att det var evigheter sen vi träffades.
Just nu har jag precis kollat VM-kvalet mellan Sverige och Kazakstan som slutade 2-0 till Sverige. Zlatan är min kung, seriöst. Ska sova nu, godnatt!


Försöker fördriva tiden

KÄRLEK:
Ditt äldsta hångel? - 22 tror jag.
Hur många har du varit riktigt kär i? - Har nog inte varit riktigt kär i någon.
Vad tycker du om kärlek? - Braaa om allt funkar.
När kramade du någon sist? - Vet faktiskt inte, igår kanske?
Saknar du någon speciell person? - Yes i do.
Har du svårt för att bli kär? - Ja det kan man säga.
När hånglade du med någon sist? - Förra helgen.
När fick du senast en komplimang? - Igår tror jag.
Har du hånglat med någon av samma kön? - Nej.
Är du ensam nu? - Ja, eller pappa och Viktor är hemma.
Vill du ha barn? - Ja om några år.

HAR DU NÅGONSIN:
Hånglat med nån riktigt ful? - Nä.
Hånglat med fler än 5 pers? - Ja.
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? - Ja.
Gjort något riktigt dumt? - Haha ja det har nog alla.
Gjort något du verkligen ångrar? - Inget jag kommer på.
Varit nykter på nyårsafton? - Haha, ja.
Åkt ambulans? - Nej.
Gjort nåt olagligt? - Ja.
Blivit tagen av polisen? - Ja.
Fått din mamma att gråta? - Ja tyvärr.
Skämts över dig själv? - Ja hehe.
Sagt jag älskar dig och menat det? - Jaaa.
Tagit droger? - Nej och tänker aldrig göra det.
Varit kär i någon du inte haft chans på? - Nej inte kär.

SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng? - Jag.
Såg dig gråta? - Vet inte, gråter ytterst sällan. Men kanske Mikaela.
Fick dig att gråta? - Jag minns inte.
Du delade en cigg med? - Haha no comments.
Du gick på bio med? - Mikaela och Olivia.
Skällde på dig? - Vet inte.

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:
Gråtit? - Nej.
Kramat någon? - Vet faktiskt inte.
Kysst någon? - Nej.
Köpt någonting? - Nej.
Sjungit? - Nej.
Saknat någon? - Ja.

VAD:
Längtar du till mest just nu? - London!!
Har du för kläder på dig? - Trosor och en tshirt.
Ska du göra i sommar? - Har inte hunnit planera det än haha :P
Åt du senast? - Pizza.
Har du för mobil? - iPhone 4s.
Vad köpte du senast? - Godis.

VEM/ VILKA:
Slog du senast? - Brukar inte slåss :P
Fick du sms från senast? - Johanna.
Pratade du med i telefonen senast? - Pappa.
Älskar du? - Mest av allt? Min familj och mina vänner.


ALLÄMNT:
Har du pussat en groda? - Nej usch.
Kan du hjula? - Haha nää.
Biter du på naglarna? - Nope.
Skulle du kunna hoppa fallskärm? - Vill men frågan är ju om jag skulle våga.
Har du sjungit inför publik? - Ja, dock inte ensam.
Är du hungrig? - Nej.
Är du blyg? - Om jag inte känner personen, så ja litegrann.


Måndag

Stannade hemma från skolan idag då jag fortfarande är sjuk. Hatar att ligga hemma hela dagarna och missa både skola och träningar. Vill bli frisk! Bjuder på några bilder från i somras. Hörs senare!


Lördag

Det är lördag och jag borde vara ute och festa och ha roligt med mina vänner, men istället ligger jag hemma i soffan som jag gjort hela dagen. Har huvudvärk och är bara allmänt hängig. Fast ändå skönt med en hemmakväll också, och bara mysa med familjen. Jag och mamma har suttit och kollat på resor hela kvällen, blir mest troligt att vi åker i maj då pappa fyller 50 och jag 18, partey! Och bäst av allt är, om det blir som planerat, att Mikka följer med! Hoppas hoppas hoppas. Ska se klart filmen som går på tv nu, Dear John. Hörs!


Kenza 10

Idag på mitt 2-timmars hål lunchade jag med mamma på Exotic. Sedan gick vi på stan och inne på Sisters gjorde jag ett riktigt impulsköp. Köpte mig en till Jofama by Kenza jacka. Den nya, Kenza 10. Den är mycket varmare än den jag har nu så det blir mer som en höstjacka. Älskar den! Just nu ligger jag hemma i soffan och degar med Mikka. Ska äta middag om ett tag och sedan dra till Sundis och träna. Hörs!


Måndag

Kom just hem från Sundis, har spelat match mot Svartlå. Innan matchen hölls en tyst minut för Victor Brännström, så himla tragiskt det som hänt. Matchen slutade 1-1, vilket känns som en förlust då vi borde vunnit. Ska ta en dusch nu och sedan sova. Godnatt!


Söndag

Kvällen igår spenderades på Friends och sedan hemma hos Matilda framför Sex and the city. Imorse klockan 10.30 befann jag mig på Sundis där jag gick på linjen på en match. Har även dömt två till matcher idag så iprincip hela dagen har spenderats på fotbollsplanen. Nu ska jag sätta igång och plugga, hörs!


Lördag

Igår kom som sagt Mikaela och Johanna hit. Vi lagade middag, snackade och såg film. Däremellan fick vi lite ryck och dansade runt som galningar. Vid 8 kom Matilda hit och sen kom även Samuel. Vi kollade en skräckfilm och runt 1 somnade vi.

Idag har jag inte gjort så mycket. Ska följa med moster och hämta Matilda när hon jobbat klart och sedan ätet jag middag där. Kvällen kommer spenderas med henne, vet dock inte vad vi ska göra ännu. Spenderar iallafall natten där. Hörs!


RSS 2.0