-

Haha varför gjorde man ALLTID så?

what's ment to be, will always find a way

Skoldagen var som en vanligt måndag, väldigt seg. Efter skolan gick jag på stan med Johanna och gjorde lite nödvändiga saker. Resten av dagen/kvällen spenderade vi hos mig. Har sovmorgon imorgon så ska kolla på tv ett tag innan jag lägger mig. Godnatt.

18.53

Kvällen igår blev inte som planerat. Jag och Johanna mötte först upp Markus och Henke i stan och sen for vi till Lulsundet där vi skulle på fest. När vi väl var där så blev det lite problem så efter att ha väntat på bussen i 40 minuter och sedan åkt taxi en bit så var vi hemma hos Markus där kvällen/natten istället spenderades. Så det blev bra tillslut i alla fall.

Idag fick vi först besök av min lilla kusin Albin och efter det for jag och såg LF med bästa Mikkan.

Nu ska jag äta middag och sedan gå över till Matilda, hörs kanske sen!


Everybody die but not everybody live.

Hade en väldigt bra kväll igår! Först for jag, Mikka, Carolin och Johanna in till Friends där vi fikade och snackade om allt möjligt. Sen kom Karl också. Resten av kvällen spenderades hos honom, Mattias kom också. Innan vi for hem tog vi bilen till donken för lite nattkäk.
Ska till stan nu med Johanna, bussen går kvart över och sitter ofixad och äter frukost just nu så måste skynda. Hörs sen!


hey i heard you like the wild ones

Sitter i bilen på väg hem från en jobbig men skön träning. Imorgon börjar dagen med teater klockan 11 och sedan historia och idrott. Kvällen kommer spenderas med Mikka, blir bra!


oldies

Haha älskar att kolla på gamla bilder. Ska äta middag nu och sen drar jag till Inpuls, ttyl!

Tisdag

Sovmorgon och 2 lektioner har dagen bestått av. På engelskan agerade Fanni lärare, ser ni vilken låt det är? Haha. Ska äta middag nu och sedan byta om innan träningen. Hörs!


Måndag

En bild från igår, har inget annat att bjuda på. Godnatt finisar!


22.17

Det blev ändrade planer ikväll, for till stan och solade med Johanna istället. Just nu ligger jag i sänge och äter fruktsallad och ser Elsas värld. Ska duscha nu och sedan sova. Godnatt ♥

do you even understand?

Har inte gjort något speciellt idag, bara tagit det lugnt. Städat lite och sen kom mormor hit och åt middag med oss nyss. Ska måla mina naglar nu och sedan fixa mig lite. Far till Gammelstan senare och är med några, hörs.


Lördag

Spelade DM idag och det gick inge vidare. Efter det blev det donken-käk och en lång pn. Kvällen har spenderats med Johanna, vi såg en film och sen gick vi ut och höll på frysa ihjäl. Ska tvätta bort sminket nu och sedan lägga mig i min älskade säng. Godnatt!


Fredag

Har bara tagit det lugnt hela kvällen, håller på att somna redan. Har DM imorgon och samling på Pontus klockan 8. Tagggad!


";#%$£

Idag kände jag verkligen hur mycket jag hatar LLT. Först imorse så missade jag bussen ( okej, det är mitt eget fel), så jag tog nästa som kom en kvart senare. Den gick klockan 12.00 och skulle vara i stan kvart över, exakt då jag började lektionen. Jag hatar att komma sent, speciellt när man har "prov" som vi hade. Iallafall först var bussen 5 minuter sen, och sen i g-stad så kliver det på en tant som ska betala med sitt bankkort. Såklart så fattar hon ingenting hur man gör så busschauffören står och förklarar i typ 10 minuter innan vi kör iväg. Åh vad less jag var, ville bara skjuta henne. Slutade med att bussen var i stan typ 20 minuter försent så det var bara att skynda sig som en idiot till skolan... Less.


Torsdag

Känner att uppdateringen på bloggen bara blir sämre och sämre, ska försöka blir bättre även om det inte är något jag prioriterat just nu. Ska byta om nu och om cirka en timme är det fotbollsträning. Imorgon har jag sovmorgon till 12.15, klagar inte!


Sweet dreams

Hoppade över fotbollsträningen för har ont i halsen och känner mig allmänt trött i hela kroppen. Sov ett tag när jag kom hem och sedan när jag vaknade tog jag tag i lite saker som inte har gjorts på länge. Möblerade mitt rum, städade och rensade garderoben. Grymt skönt! Har lagt fram kläder tills imorgon så ska lägga mig i sängen nu, godnatt.


Tisdag

Hade sovmorgon idag till 12.45 och ändå försov jag mig så jag fick stressa sönder för att hinna till skolan i tid. Just nu har jag hål och sedan engelska, jag och Fanni skriver om Kanada och Justin Bieber, haha. Slutar runt fyra och sen ikväll är det fotbollsträning. Hörs!


söndag

Gaaammal bild!
Har varit sur/arg/deppig hela dagen fram till fotbollsträningen. Blir nästan alltid på bra humör av att spela fotboll och träffa laget. Ska åka och sola med mamma nu, bloggar kanske mera sen!

23.28

For till Gammelstan och kollade futsal-cupen, men det sög så for vidare till stan. Kom hem för ett tag sen så ska nog slå på någon film nu och sedan sova.

we'll shine together

Kvällen igår spenderades på Örnäset med Mikka och massa andra. Kul! Ska äta frukost/lunch nu och sedan städa mitt rum. Hörs väl senare!

fredag den 13:onde

Kom hem från skolan nyss, höll på frysa ihjäl när jag gick från bussen. Ska duscha och äta middag nu och sedan kommer Mikka. Får se vad vi gör ikväll, något kul lär det iallafall bli. Talk to you later!

hej

Man måste genom skam, man måste genom drömmar.
Man måste dö några gånger innan man kan leva.

torsdag

Hej Matilda nu bloggar jag :P! Idag har jag varit i skolan som vanligt, första dagen på terminen som jag börjat 8.15, gissa om jag var död imorse. Ska äta middag om ett tag och sedan fara till Ferruform för lite fotbollsträning. Blir kul! Bjuder på några bilder från lovet och en från idag, hörs.

10 januari

Första skoldagen på den här terminen avklarad. Har mensvärk gånger hundra så att fara till Arcus och springa runt på en fotbollsplan känns inte så lockande. Far till Inpuls istället och kör lite styrke, hörs!

jullovets sista dag

Orkar inte skriva exakt allt jag har gjort idag, har iallafall varit på stan och sedan firat Elin med tjejerna. Imorgon börjar skolan och jag är verkligen inte taggad. Fast börjar 12.45 så får en lång sovmorgon iallafall. Ska tvätta bort sminket nu och sen försöka somna, godnatt!

uppochner



Bring it on-maraton nu med Matilda!


what it takes to come alive

Har varit i Måttsund idag med Johanna, Karl och Melker, kuuul. Nu ska jag duscha lite snabbt och sedan gå till Matilda. Tror vi ska göra fruktsallad se film. Sover över där också, blir nice! Hörs senare ♥

xD :PP ^^

En rolig sak som hände igår när min kusin skulle döpas: Han skulle döpas till Albin Pär Johansson, så prästen höll honom och började "vi döper dig i guds namn osvosv..". Och vad tror ni händer sen? Jo prästen säger fel namn. Han döpte alltså Albin till Lars Gustav istället, haha wtf!? Man undrar ju vars han ens fick namnet Lars Gustav ifrån. Allt löste sig såklart till slut, men alltså tysntaden som uppstod när prästen sa fel namn... Haha så kul!

Arcus

Sitter i Arcus just nu och kollar någon match. Vi vann första matchen mot Lira 6-2, skönt! Har samling igen om 10 minuter, har match mot Gällivare. Ska tejpa min tå nu för har en blånagel som blöder. Hörs!


just need you to follow

Jag och Matilda somnade mitt i JVM-finalen igår så vi såg aldrig slutet. Idag har vi käkat på Donken, varit hos Matildas farmor och sedan ätit middag. Ikväll ska jag bara ta det lugnt, kanske kolla någon film. Har samling på Arcus imorgon 7.50, har futsalcup. Ska duscha nu och lite sånt, hörs!

Mobilblogg

Har varit i Måttsund idag och åkt slalom med Johanna, Karl och Melker. Kul men kallt! Ska duscha och fixa mig nu och sedan fara till Coop och se Luleå - Skellefteå. Senare inatt blir det att se JVM-finalen med Matilda. Hörs!


new year's eve


tisdag

Vaknade klockan 4 idag så har inte hunnit göra så mycket, skottat och tränat fotboll bara. Ska kolla JVM nu. Hörs!

00.26

Kvällen har spenderats på Stadsöskolan för en andra minnesstund och sedan hemma hos Johanna. Vi kollade Paradise Hotel Norge och bara snackade. Ska på stan imorgon med Elin och sedan träna fotboll. Godnatt ♥

mitt 2011

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Ja det gjorde jag 

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Hade inget "seriöst", men det jag hade höll jag 

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nej

4. Dog någon som stod dig nära?


5. Vilka länder besökte du?
Turkiet och Sverige

6. Är det något du saknar år 2011 som du vill ha år 2012?
Mjo

7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?
Turkiet, Gothia, Skolavslutningen, Halloween, Julen, det är massor!

8. Vad var din största framgång 2009?
Skolan tror jag, har inte orkat bry mig så mycket tidigare

9. Största misstaget?
Kommer inte på någonting nu

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Nej inte allvarligt 

11. Bästa köpet?
Mycket

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Kläder, mat, buss, mobil gissar jag 

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Jaaa

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?
Finns tusen 

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Mycket gladare

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Ingen aning

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Tänkt för mycket och brytt mig i saker jag borde ha skitit i

18. Hur tillbringade du julen?
Hos kusinerna med min familj, deras familj, morbor och hans familj och mormor och morfar

19. Blev du kär i år?
Har gillat några men kär blev jag nog inte

20. Favoritprogram på TV?
Big brother, Oth, Grey's

21. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Hatar inte

22. Bästa boken du läste i år?
Elsas mode och Elsas värld

23. Något du önskade dig och fick?
Ja!

24. Något du önskade dig men inte fick?
Säkert något, men inget viktigt

25. Årets bästa film?
Finns så många, men Breaking Dawn, Never say never, En dag, osv. 

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
Hade redovisning på skolan.. 

27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Det finns det alltid

28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009?
Kanske lite ordentligare än tidigare

29. Vad fick dig att må bra?
Typ en miljon saker

30. Vem saknade du?
........

31. De bästa nya människorna du träffade?
Johan, Marius, klasskompisarna, gothiafolk
Gjorde samma lista 2009 och 2010, här och här!

02.02

Har varit i g-stad ikväll och tänt ljus för Ella. Sorgligt men fint. Ska slå på Grey's nu och försöka sova. Kommer nog inte gå, har tusen tankar som snurrar runt i huvudet. Livet är så himla orättvist och döden är så mycket närmare än vi tror. Ta hand om alla ni tycker om. Godnatt ♥

Jag kan inte fatta att det är sant. Kände inte dig så bra men det gör ändå ont i hela mig just nu. Alla mina tankar går till din familj och dina nära, livet är så orättvist. Vila i frid Ella Engström.

bildbomb från stockholm


1 januari 2012

Hade en bra kväll igår till en början men sen blev det rätt segt då vi inte hade någon fest att fara till. Men det var kul iallafall. Idag har jag inte gjort speciellt mycket, gått en promenad med Matilda för att vakna till liv. Ikväll blir det film och pizza med henne, låter bra!

RSS 2.0