friday i'm in love

hej igår slutade vi efter lunch. var på sundis med affe, johanna, elin och jonte. sen hoppade jag och elin över träningen och var barnvakt till hennes kusiner istället. det skulle ändå vara chill träning så det gjorde inget att vi missa den. det var också skönt att inte vara med på mötet som var innan, det är skitmycket tjafs och skit om fotbollen nu, för 95laget har ju typ splittras, eller vi har bara laget i cuper, och då spelar några av oss i damlaget och resten med damjuniorerna. allt var mycket bättre förut enligt mej även fast jag spelar i damlaget nu. men det blir nog bättre sen hoppas jag.

idag är det ju valborg, ska typ till affe med några. ska fixa mej nu puss


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

JAG LÄNGTAR TILL:

♥ 
att vara med affe
♥  turkiet med johanna
♥  aik elitcup i stockholm
♥  sommarlovet
♥  gothia
♥  konfan
♥  att bada på grundet
♥  åka segelbåt med elin
♥  steka på sundis
♥  psg
♥  grilla marsmallows
♥  grilla dragsters med elin
♥  sena sommarkvällar ute på byn
♥  valborg
♥  gothiadiscot

you make me smile

är med johanna ♥ längtar sjuukt mycket till turkiet, bara typ 19 dagar kvar.



ge mej sommmmmar
























damppp

jag är sjuk, så missar läns i helgen :((((( faaan.


you can't play on broken strings

tjaw, snackade nyss med elin i telefon, hon är ju i kiruna och praoar. saknar henne redan.

det var sådär på donken, vi fick typ bara städa och sånt. fast det är ju roligare än att vara i skolan iallafall. jag och mikka hade typ kul i soprummet haha. och vi fick glass gratis ;)

nu ska jag byta om och sen dra till sundis och träna. känns typ jobbigt för jag är trött som fan. sju matcher i helgen + ingen sovmorgon i helgen + ingen sovmorgon nästa helg.. aja pusshej.

 

better together

ska gå ut och träffa johanna en snabbis, typ bara snacka. sen blir det att lägga sig tidigt, är trött som fan. imorgon är det donken som gällen, prao. känns bara jobbigt. har typ lust att vara sjuk hela veckan... men ne. pusscha.



oplattat hår..


internetbay

internetbaycup slutade sådär, vi fick silver. vi mötte notas i finalen, och vi spelade mycket bättre än dom, men dom fick ett tur mål. så finalen blev 1-0 till dom. men silver är ju bättre än inget alls.

igår när vi spelade mot umeå så började det snöa som fan, hela planen var vit och det fastnade skitmycket is på dobbarna. man såg typ inget när man sprang, och efter matchen var man helt dyngsur med smink i hela ansiktet. och kallt var det.. men vi vann ju så whatever.

juste, jag kom med i läns =D, vi är bara typ 22 utespelare kvar nu, och vi var ju över 60 från början. så det är läger i älvsbyn nästa helg.








in your arms i wanna stay

chacha bloggen, haha. för nån dag sen så tappade jag min mobil i handfatet när jag tvättade bort sminket, så den är skit seg nu. igår var jag på stan med mina fina brudar elin, mikka och johanna. och sen på kvällen såg vi film med jonte och affe.

idag lyckades jag försova mej. jag och mikka skulle ta bussen som gick typ kvart i, och jag vaknade exakt då. men jag fixade mej fort som fan så vi kom inte försent iallafall.

nu har jag nyss kommit hem från ännu en träning på sundis. vi har alla träningar där nu så vi slipper åka till tuna. det regnar ute så man blev typ duschad. efter träningen fick vi 94ornas matchställ som vi ska ha i helgen. fattar inte varför vi ska ha deras för våra är ju snyggare heh. men jag fick nummer 24 och inte 20 för det fanns inte. hatar när ens nummer inte finns..

nu äre bara att tagga till internetbay imorgon! puss


even if the sky is falling down

IDAG: första dagen på praoen. jag och mikka var ju på waldorf som sagt. det var typ kul, vi fick servera och duka å sånt. ikväll är första fotbollsträningen ute på SUNDIS! fan va härligt.

HELGEN: har varit med matilda och min lillkusin alva. vi har hoppat i vattenpölar och lekt i snön, haha. fick nya fotbollsskor och vita converse av mamma. på matchen i söndags gick det hål i mina älskade fotbollsskor så det blir najs med nya. vi förlorade matchen med typ 5-2 eller nått sånt btw.


INTERNETBAYCUP TILL HELGEN, TAGGA!  



J.B



JUSTIN BIEBER <333

you know i can't get over

igår var jag och mamma på ikea. jag fick två par skor från nån affär där brevid. direkt när jag kom hem for jag till johanna, vi såg på tv och bara tjillade.

pappa ringde och väckte mej för ett tag sen, och nu väntar jag på att johanna ska komma. får se om jag kan träna ikväll för min rygg är typ cepe.

nu ska jag duscha pussscha'


why do i keep loving you?

vaknade för ett tag sen. gårdagen var ganska najs. jag, mikka och johanna cyklade till storheden och köpte glass. fast när vi var i gstad nånstans så ramlade johanna med cykeln och hennes leggings gick sönder å hon börja blöda som fan, haha fast det såg typ helt kul ut.

idag ska jag vara med johanna, och sen är det löpning och fys på sundis, känns typ liiite seg.

jag fungerar inte då

idag blire att vara med johanna och mikka, vi ska typ göra nått kul som inte kostar nåt hah, om det finns nått sånt. för jag och johanna måste spara lite pengar till turkland.

pusss


if your leavin me baby

sov hos johanna igår, när vi vaknade for vi på stan med våra mammor. köpte två bikini, jeans som jag ska klippa till shorts, och piercade naveln. det gjorde inte så ont som jag trodde det skulle göra, men lite. men johanna höll mej i handen hihi. kanske lägger upp en bild sen.

nu har jag just duschat, och ikväll ska jag vara med johanna :) 

hejjjs


don't stop make it pop

det blev inte att vi såg film hos jonte igår, för dom skulle lana -.-
men jag, elin och johanna såg new moon hos mej istället. fast vi har sett den tidigare men den är bra ändå. 

elin for till kiruna imorse, och sen nästan direkt när hon kommer hem far hon till paris, och sen är det prao två veckor, och en av veckorna är hon i kiruna, så jag kommer typ inte träffa henne på aslänge känns det som =(

nu ska jag dra till johanna snart, vi ska typ gå nånstans för det är ganska najs väder, och sen sover jag hos henne ikväll typ.



johanna du är världens bästa! <3


nu kan du få mig så lätt

det var en spindel i mitt rum nyss! den var typ så här |             | stor. läskigt ;o

nu är elin hos mej och vi ska kanske se film hos jonte ikväll. jag fick 500 kronor nyss av mami och papi så jag ska pierca naveln nån dag typ.

tack och adjö en fisk i en sjö ;))

hhhata skidor

dagen började med hk, sen hade vi bild. sen åkte hela skolan skidor, vi skulle åka tre varv runt 3,2an eller en och en halv timme typ. jag och johanna hann åka lite mer än ett varv för vi är sämst.

haha jag och marre gjorde värsta big failen igår. nån låste ut oss från slöjden så vi stod å drog i dörren, och sen låste dom upp den och då flög dörren upp i marres face och hennes skalle flög in i min näsa. haha vi börja typ gråta..

och nu är det äntligen lov  =DD



nu är jag med johanna ♥


RSS 2.0