söndag

Har inte bloggat på några dagar, har haft annat för mig. Har hunnit vara på mellandagsrean, åkt slalom med Johanna, haft myskvällar med mina vänner och min pojkvän, och massa mer. Idag har jag och Samuel varit med min familj och tre familjer från Viktors hockeylag på O'learys och bowlat, ätit middag och sett Luleås match. Det var jätte mysigt! Och imorgon är det nyårsafton, är hur taggad som helst. Är väldigt nöjd med livet just nu, vi hörs!


jul

Hade en superbra julafton igår! Började dagen med att öppna lite paket och äta en god frukost. Efter det gick jag med familjen och Matildas familj en promenad och åkte lite pulka i backen. Det är tradition och sånt ska inte brytas! Efter det fixade jag mig och sedan kom familjen Nilsson hit. Vi kollade Kalle, åt julbord, efterrätt, spelade spel, öppnade paket och myste på! Bjuder på en bild på en del av mina julklappar, hörs.


dan före doppare dan

Igår på dagen spelade vi DM i futsal i Boden. Vi vann 2 av 4 matcher och med tanke på våra förutsättningar är jag nöjd! Dock sparkade jag ihop med en tjej så gjorde illa stortån. Den är jätte svullen och röd/blå, kan inte röra den alls så har lite svårt att gå. Men det går nog över snart förhoppningsvis. Efter cupen fick vi främmande, min lillebror fyllde 14 år.
Idag har jag jobbat hela dagen. Sen solade jag och nu ska jag måla naglarna och sätta på en ansiktsmask. Imorgon är det äntligen julafton, vi hörs!


jullov

Igår hade jag fotbollsträning och efter det såg jag julbasketen i Sundis med Johanna. Kul! På kvällen for jag till Samuel och sov där. Klockan halv sex imorse vaknade jag och sa hejdå till honom eftersom att han far hem till Nyköping över julen. Saknar honom redan. På dagen for jag i alla fall in till stan. Gick först en sväng med Mikka och sedan kom Matilda in så gick med henne. Vi lunchade också på Max med mamma. Ikväll jag har jag bakat cupcakes och cookies och slagit in paket, min lillebror fyller nämligen år imorgon. Bjuder på lite bilder!


onsdag

Hade bara en lektion idag. Efter skolan gick jag på stan med Mathilda och Hilda och sedan kom Mikaela in så gick med henne ett tag. När jag kom hem slog jag in julklappar. Har bara en kvar att köpa nu. Just nu sitter jag och äter middag, ska iväg till Arcus snart på fotbollsträning. När jag kommer hem kommer Samuel vara här så får somna bredvid honom inatt igen. Ska byta om nu, vi hörs!


finally!

Är äntligen klar med alla läxor och inlämningar för i år! Såå skönt. Skoldagen idag avslutades med massage på idrotten. Efter det for jag hem till Samuel och här är jag fortfarande. Han är på träning så jag ska slå på One Tree Hill nu och vänta på att han kommer hem. Vi hörs!

måndag

Igår jobbade jag hela dagen. Kanske inte har nämnt det men har skaffat mig ett extrajobb, tycker det är jättekul att jobba och tjäna egna pengar! Slutade halv 6 och då kom Samuel till mig. Vi åt middag och sedan gick vi över till Matilda där vi fikade och umgicks hela kvällen. Vi somnade jätte sent så är trött idag. Men efter en powernap på tyskan och fika på psykologin gick det över. Just ni sitter jag på bussen påväg hem. Ska plugga resten av dagen. Hörs!


helg

Skola, köpt julklappar, fikat med johanna, pluggat, ätit hemmagjord pizza till middag. Det har jag gjort idag. Kvällen kommer spederas med Samuel. Imorgon är hela dagen fullproppad så kommer nog inte hinna blogga. På morgonen ska jag och Matilda ta bussen till stan och köpa julklappar. Sedan har jag fotbollsträning. Sedan ska vi på middag hemm hos Johanna. Och på kvällen är det fest. Blir nog en bra dag. Vi hörs! 

Hämtade just ut min jul och nyårsklänning som jag beställt från Nelly.com!


Torsdag

En bild från förra jullovet ↑ .Har inte bloggat i veckan för har haft fullt upp med annat. Det är slutspurten i skolan nu innan jullovet så har väldigt mycket läxor. Idag hade jag bara en lektion, matte. Efter det lunchade jag med mamma på Waldorf och sedan gick vi en kort sväng på stan. Kom hem runt 1 och har pluggat sedan dess. Jag vill bara ha lov just nu! Ska fortsätta plugga nu, senare kommer Samuel, hörs!

Söndag

Igår på dagen for jag, Elin, Mikka, Carro och Johanna som sagt till Olerays och bowlade. Det var kul men jag kom sist. Sedan for vi hem till mig och lagade mat, åt godis och spelade spel. På kvällen ville vi göra lite olika saker, så jag och Johanna for iväg till stan medans resten for hem. Vi for till Arish ett tag och sedan vidare till Olerays. Men kön var hur lång som helst och det var kallt ute så vi for till The corner istället där det var dödare än dödast. Men vi satt i alla fall där ett tag och det var trevligt. Klockan två hämtade mamma oss och så for vi förbi Skurholmen och hämtade Samuel så han sov hos mig. Idag har vi inte gjort så mycket, han for just på träning och kommer tillbaks senare. Lägger in bilder från dagen senare. Nu ska jag plugga, hörs!

it's friday

La till en header på bloggen vilket var på tiden. Idag har jag varit i skolan. Det var kul att träffa alla klasskompisar igen och skönt att göra bort lite skolgrejer. När jag kom hem från skolan sov jag i några timmar. Är fortfarande inte helt frisk. Halsen har blivit bättre men igår vaknade jag upp med ögoninflamation. Kul liv. Imorgon har jag i alla fall hela dagen planerad. Jag och tjejerna ska ha "lilla julafton" hela dagen. Börjar med bowling på Olerays, sedan middag hos mig och resten av kvällen får vi se vad som händer. Ser fram emot det! Nu ska jag se klart X-factor finalen, hörs. 

sjukling

Jag brukar ytterst sällan vara sjuk men sen i somras har jag varit det ganska ofta. Eller ja, typ tre gånger. Fattar inte varför. Är i alla fall sjuk just nu som ni kanske förstod. Har någon virus infektions-grej i halsen och kan inte svälja eller något. Hade planerat att gå till skolan idag men vaknade klockan 1 inatt och hade så förbannat jävla ont i hela vänstra sidan av halsen/käken. Kunde inte röra huvudet eller ligga eller något. Så fick inte så mycket sömn inatt vilket resulterade i att jag är hemma idag också. Men nu känner jag mig bättre och imorgon måste jag verkligen till skolan. 
 
Idag har jag suttit och kollat igenom alla arkiv här på bloggen från 2012, och jag har insett att SHIT vilket bra år jag har haft. Det är tur att jag har bloggen där jag skriver allt, hade glömt alla småsakerna annars. Mitt år har i alla fall varit hur bra som helst. Så himla mycket har hänt! Nu ska jag ta tag i mitt liv och plugga. Hörs! 

söndag

Igår var jag på stan med mamma. Handlade lite grejer och lunchade på Friends. Det var mysigt. Kvällen spenderade med Johanna framför satc. Våra planer var egentligen att fara till olerays men vi orkade inte, vilket var bra för jag mår inte så bra idag. Har huvudvärk och har mått illa hela natten. Vill inte bli sjuk. Ikväll kommer Samuel hit. Hörs sen!


RSS 2.0