Hej

Var ute och sprang intervaller tidigare idag och nu håller jag på att plugga. Nödvändigt inlägg :P


-


Sommarlovet är nära

Hade bara en lektion idag så slutade vid 2. Gick på stan ett tag med några klasskompisar och sedan köpte jag en sallad och gick till pappas jobb där jag har suttit och pluggat tills nyss. Ikväll är det backintervaller med Matilda som gäller och resten av kvällen spenderas också med henne. 3 dagar kvar i skolan nu, plus ett prov på måndag och sen är jag fri. Känns så gaaalet bra!


Tisdag

Börjar 12.45 idag, gode skönt! Har hunnit plugga lite när jag vaknade och nu ska jag hoppa in i duschen. Har tyska prov idag och sen engelska lektion. Hörs!


Bra dag

Känner mig grymt nöjd efter att för första gången i mitt liv ha sprungit en mil! Sitter just nu ute i solen och äter kladdkaka och bär. Ikväll blir det först grillat till middag med pappa och Viktor, och sen bär det av till Mikaelas stuga där kvällen, natten och lite av morgondagen kommer spenderas med henne och Carolin. Blir att grilla marshmallows, äta jordgubbar, sova i en husvagn och ha kul! Vi tar förhoppningsvis även årets första dopp i svenskt vatten. Ska sola nu, hoppas alla får en bra kväll!


Lördag

Det blev en mysig kväll med Mikaela igår. Vi bakade kladdkaka, såg tv och snackade om allt mellan himmel och jord. Om 2 timmar beger jag mig till Porsön för att springa milen. Är förkyld och min kondition suger så får se hur det går. Berättar om kvällens planer senare!


Fredag

Har just dömt en match och om ett tag kommer Mikka och Carro hit. Blir nog bara att chilla eftersom milen är imorgon och måste vara pigg då! Hörs.


Mobilbilder från Turkiet


17 år

Trots att mamma inte är hemma och att jag fick de flesta presenter för någon dag sen har ändå min födelsedag varit super! Ska fara till Ica Maxi och handla lite godis nu med pappa och ikväll får jag förhoppningsvis sovfrämmande av Matilda. Vi hörs!


Match

Hade seriematch idag i Bredåker mot Svartlå, blev vinst med 3-2. Skönt! Ska hoppa in i duschen nu och sedan sova. Godnatt!


Happy

Jag fyller år om två dagar, på torsdag, men eftersom att mamma far till Berlin imorgon på morgonen så firade vi mig litegrann ikväll. Har ätit god middag, glass och jordgubbar i solen och fått fina presenter. Jag fick: peace&love biljett, tåg biljett till Borlänge och hem, pengar till mat hela p&l veckan, bikini från H&M, linne från Hollister, väska från Hollister, parfymen Escada sexy graffiti, ögonbrynsskugga från Face, en bok och choklad. Nöjd tjej!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1200834/images/2012/pic_203704741.jpg" class="image">


Tisdag

Har gjort bort matte nationella i fyra timmar imorse och sedan tyska nationella läs. Min hjärna är inte van att tänka efter en veckas semester så känner mig helt död nu. Ska ta en powernap nu, vi hörs!


sol = glass

Bild från weheartit. Har pluggat hela dagen och har även hunnit överraska pappa med middag eftersom mamma är i Stockholm över dagen. Kyckling, pommesfrittes och grönsaker stod på menyn. Om ett tag tar jag en paus från pluggandet och cyklar med Johanna till Ica och köper glass. Sounds good!

hemma

Kom hem från Turkiet igår runt 8 på kvällen. Har haft en bra resa, ville verkligen inte tillbaka till Luleå. Lägger ut massa bilder senare idag så kika in då! Kvällen igår spenderades med en efterlängtad Matilda, vi såg Big Brrother och myste på. Idag hade jag bara en lektion så skippade den för att plugga hemma istället. Så det ska jag börja med nu, har en påbörjad rapport som måste bli inlämnad idag och även en artikel som skulle varit inne förra veckan. Måste också hinna kolla igenom matteboken eftersom NP i cirka 4 timmar ligger på schemat imorgon. Och idag fyller min pappa år. Grattis, jag älskar dig ♥

Off to Turkey

Sitter på Luleå Airport just nu och väntar på planet. Ska bli så galet skönt att åka iväg ett tag. Ska gå på planet nu, får se om jag bloggar något annars får bloggen stå tom en vecka. Hörs!


Packning på g

Håller på att packa just nu, imorgon bär det av till Turkiet. Resan förra året med Matilda blir svår att slå, men får hoppas att den här blir lika bra om inte bättre. Hörs imorgon!


lördag

Dagens planer: Plugga och få klart så mycket som möjligt på min rapport, packa, käka middag hos mormor, filmkväll med några om jag hinner. Ha en bra dag allihopa!

älska mig igen


Fredag

Äntligen fredag, sista skoldagen för mig på 10 dagar. Galet skönt! På idrotten idag bowlade vi på o'lerays, kul förutom att jag kom sist på min bana. Efter det gick jag på stan med Johanna ett tag och sedan käkade vi på Donken. Ikväll blir det tjejkväll med Johanna, Mikaela och Carolin. Hörs!


turn up the love now

Var verkligen helt död imorse efter gårdagens match i kallt spöregn, plus att jag har sovit för lite hela veckan. Pallade mig iallafall iväg till skolan. Hade genomgång på religionen, rapport-skrivning på historian och np-hör på tyskan. Hann också med kebabkäk med Johanna på lunchrasten. Kom hem där vid två och hoppade direkt in och tog en lång och varm dusch, så nu känner jag mig levande igen. Just nu sitter jag och pluggar som vanligt. HÖRS!

Trött


Some people are so poor, all they have is money

Sitter på bussen på väg hem från skolan. Slutar egentligen om en timme men på engelskan skulle vi bara skriva en artikel så fick fara hem och göra den istället. Skönt. Ikväll har vi träningsmatch mot Gammelstad på Sundis klockan 19.30, ses!


Hjärta


Bikini

For till Storheden en sväng med mamma och köpte en ny bikini från H&M. Älskar den!


Godmorgon

Bloggade ingenting igår. Jag var iallafall i skola och sen solade jag med Johanna. Resten av dagen har jag pluggat, har galet mycket just nu eftersom jag far far bort en vecka snart. Just nu ligger jag nyvaken i sängen. Älskar tisdagar, sovmorgon till kvart i 1 och sedan två lektioner. Ska äta frukost nu, ha en bra dag allihopa!


Fotboll


om 7 dagar åker jag till turkiet

Om jag längtar? - JA!



Söndag

Kvällen igår spenderades först med Matilda och sedan med Johanna, Rille och Ville. Vi kollade film och tog det lugnt. Nu ska jag spela spel med Alva, hörs!


Lördag

Gårdagen bestod av skola och sedan dömde jag en match i G-stad. Resten av kvällen var jag bara hemma och tog det lugnt.

Just nu ligger jag nyvaken i sängen. Ska hoppa in i duschen snart och sen följa med mamma och lillkusinen Alva som ska sova över här till Storheden. Senare får vi middagsgäster och ikväll kommer Johanna hit. Blir nog bara att ta det lugnt ikväll igen, skönt och välbehövligt!


School

Kom nyss från Statoil där jag och Johanna åt en korv och en bulle till lunch. Gott. Om 45 minuter börjar tyskan och efter det slutar jag. Ska hem och sova, är galet trött. Ikväll ska jag kolla på kördagen i Kulturenshus med Johanna. Ttyl!


Onsdag

Dagen har varit väldigt seg, den har mer känts som en måndag än en onsdag. Känns i alla fall bra att det är helg om 2 dagar! Just nu ligger jag i min säng och äter chokladmousse som mamma kom in med. Om 40 minuter är det fotbollsträning på Sundis som gäller, hörs efter det!


Upside down

Kvällen igår började bra men slutade dåligt. Om en halvtimme ska jag gå upp till Sundis för att döma en match, p98 som möter Boden. Resten av dagen kommer spenderas med matteboken.


RSS 2.0