Onsdag

Klev just upp ur sängen och nu ska jag äta frukost. Lite senare kommer Matilda hit, blir att laga lunch och sedan gå en promenad i det fina vädret. Ikväll ska jag vara med en. Hörs!


Jag älskar lov

Bra dag idag med bra människor. Om ett tag är det fotbollsträning som gäller och sedan far jag till Johanna och spenderar natten där om allt blir som planerat. På bilden nedanför har Carolin klackar btw, hon är inte sådär lång haha. TALK TO YOU LATER!


Tisdag

Klockan är kvart över 12 och jag har redan tagit en promenad med Linnea till kansliet, planerat lite saker, och sedan promenerat hem. Nu ska jag fixa mig och om en timme far jag in till stan med brudarna på bilden. Ha en bra dag!


27 februari

Idag fyller Johanna 17 år och det ska firas med middag på Waldorf med några brudar ikväll.

Grattis älskade vän, you're the best!


-

At the end of the day, you won't be happy until you love yourself.

- Lady Gaga


you and i collide

Dagen ser ut så här: Städa mitt rum, gå ut i det fina vädret, Johanna och hennes familj kommer på middag, Mikka och Carro kommer senare på kvällen. Bjuder på några bilder från gårdagen!


Slalom

Johanna ringde och väckte mig imorse och nu sitter vi i bilen på väg mot Måttsund. Haha, väldigt pigg tjej på bilden under med ett svullet öga och utan smink. Hörs senare!


@mikka's place



Sitter hos Mikka med henne och Carro just nu. Vi har nyss käkat middag och om ett tag ska vi vidare till Björks. Ha en bra kväll allihopa!




söt lillebror

Sitter och väntar på att mamma ska komma hem för då ska jag följa henne och handla. Senare ikväll blir det BB, är redan besatt...


i miss this


Hur påverkas kyrkan när man betonar förnuft, vetenskap och kritik av auktoritet?

Sitter i ett grupprum och jobbar om Upplysningen. Det går ganska segt. Snart är det i alla fall lunch och sen matteprov. N e r v ö s !


träna

Har tagit det lugnt hela dagen och fixat mina naglar och sånt. Nu ska jag äta middag och sedan fara till Inpuls med mamma. Efter det drar jag ut på en löprunda med Matilda. Hörs!


2 lektioner

Dagen började med matteprov och efter det historia. Fick just veta att engelskan är inställt, och religionen får vi göra hemma. Så slutar alltså nu, galet skönt!


trött

Fest + 4 timmars sömn + tidig morgonträning = inte okej. Nu ska jag hem och sova, resten av dagen spenderas med matteboken.


wonderful


dagens

Dagens humör: Glad, det är ju fredag!
Dagens klädsel: Jeans, linne och en tröja.
Dagens frisyr: Dålig hårdag = mössa.
Dagens smink: Foundation, puder, eyeliner, mascara.
Dagens borde: Plugga matte kanske?
Dagens händelse: Snörugbyn på idrotten, sjukt kul!
Dagens vill ha: Godis.
Dagens beroende: Tuggummi.
Dagens tråkigaste: Historia lektionen...
Dagens roligaste: Kommer nog bli kvällen hoppas jag.
Dagens längtan: Turkiet och sol och värme!



everything happens for a reason


Onsdag

Försov mig imorse och kom försent till skolan, hatar att stressa och sånt så det förstörde hela min dag. Typ. Efter skolan kom Matilda hit ett tag, vi kollade O.C och åt. Just nu sitter jag och pluggar tyska, har prov imorgon. Ska också hinna göra hemprovet i historia som ska in på fredag. Senare ikväll kommer kanske Johanna hit, ska ringa henne nu och höra hur det blir. Hörs!


Random bilder


måndag

Fick en lite förtidig allahjärtans dag present av mamma och pappa eftersom att mamma är borta hela morgondagen. Ett armband från Snö och choklad. Tack, älskar er!


äta bör man annars dör man

Gokäk hela veckan.. Eller? Less.


söndag

Har bara tagit det lugnt hela helgen vilket har varit väldigt skönt. Idag har jag tränat och nu ska jag fara och sola med mamma. Kvällen kommer spenderas med Johanna.


-

Everything in life is temporary.
So if things are going good, enjoy it because it won't last forever.
And if things are going bad, don't worry. It can't last forever either


jag saknar det som inte finns

Bloggade inget igår, jag käkade lunch med några klasskompisar på Exotic, hade HLR på idrotten, for till Candy Corner med Johanna, och sen tog jag det bara lugnt hela kvällen. Idag har jag varit på stan och om ett tag ska jag till Elin. Hörs senare!


Torsdag

Sitter i bussen påväg hem från skola så passar på att blogga. Dagen har varit bra, två lektioner och ett långt hål. Det spenderades på stan med Hanna, Ingrid , Philip och Therese. När jag kommer hem ska jag kolla O.C och runt 4 far jag till mormor och morfar. Bjuder på 2 bilder från dagen!


...

Haha ops, råkade skriva inlägget där rubriken ska stå och tvärtom i inlägget nedanför. Vet inte hur man ändrar eftersom att jag bloggar från mobilen, haha.


Sitter i bilen påväg hem från cupen nu. Vi åkte ut i semifinalen mot Notviken, förlorade med 1-0. Är ändå jätte nöjd med våran insats eftersom att vi mötte ett lag som var division 3 och resten var division 2, och vi spelar i fyran. Så det var kuul!

pontus-ligan


10.06

Igår efter träningen for jag och Matilda förbi Max drive-in och köpte mat, haha tjocka. Resten av kvällen låg jag i sängen och pluggade historia. Vi har prov på det om 5 minuter. Efter skolan ska jag direkt till Pontus för att spela Pontusligan, hörs senare.


tisdag

Ligger i soffan och får fotmassage av pappa, dröm! Om cirka en timme är det fotboll och fys/snabbhet som gäller, hörs sen!


life's good

Ska plugga matte, måla mina naglar och sedan gå till Matilda. Morgondagen ser ut såhär: sovmorgon till 12.45, tyska-lektion och avslutar skoldagen med att gå på teater. Låter helt okej!


Lördag

Idag är det ännu kallare ute, -33. Haha vad händer liksom? Man fryser ju ihjäl direkt man går utanför dörren.
Idag är planerna att fara till Örnäset och kolla futsal DM, jag och Johanna ska träffa Skellefteboysen som vi inte har träffat sen i somras. Så det blir kul! Sedan ska vi ha middagsgäster i form av Linnea och Jonte och deras familj, och efter det ska jag iväg till stan på fest med några fina.


-


its friday friday

-30 ute, engelska, historia och fisk till lunch. Dagen har alltså inte varit sådär jättebra. Nu ska jag fixa mig lite och sen fara in till Friends, hörs!


...


whats in your head

Cirka -30 grader har det varit idag, men solen har lyst så jag har varit glad ändå. På hålet gick jag, Hanna, Ingrid och Tess på stan, fick med mig byxor och en tröja från Gina. Nu är jag nyss hemkommer från ett fotbollspass, väldigt skönt! Ska duscha nu, hörs.


Onsdag

Har sovit ända sen jag kom hem från skolan, känns som att jag håller på bli sjuk eller något. Hoppas verkligen inte det för har så bra planer inför helgen. Ska äta något nu och plugga historia, har prov på fredag. Ttyl!


RSS 2.0