Lördag

Klev upp klockan 8 imorse och for iväg till arcus för att spela DM-match mot Lira. Vi förlorade tråkigt nog. Efter matchen blev det max käk och sedan har jag kollat på lillkusinens basketmatch i Sundis med Matilda. Om ett tag ska jag äta middag och sedan börja fixa mig. Ikväll är det fest!


Nya springskor!


p l u g g

Idag känner jag mig riktigt duktig. Har haft tyska prov, utvecklingssamtal, handlat med mamma, lagat middag till hela familjen, skrivit en hel engelska analys och pluggat in en bokredovisning i skallen. Nu återstår bara att läsa igenom ett kapitel om första världskriget och renskriva 3 sidor engelska. Imorgon är det äntligen fredag och jag har redan hela helgen planerad, skönt!

Onsdag

Har nyss städat mitt rum och nu pluggar jag tyska. Har prov imorgon. Har även utvecklingssamtal 1 och en halv timme efter att jag slutat, så ska sitta kvar i skolan och plugga. Efter det blir det träning på Inpuls med Mikka. Ska fortsätta plugga nu, hörs!


happy

Nu är det bokat och klart, drar till Peace & Love i sommar. WOOP WOOP!!


:))

Är jävligt glad just nu!! Hoppas bara allt blir som planerat.


Justin Bieber

Två lektioner idag och senare är det fotbollsträning. Btw, har ni hört Justin Biebers nys låt? Kan inte lägga ut den eftersom jag bloggar från mobilen, men lyssna på den, den är grym!


@matilda

Gick över till Matilda just innan BigBrother började och nu ligger vi i soffan och kollar på det och dricker te. Har sovmorgon till kvart i ett imorgon, godnatt!


måndag

Igår efter träning for jag in till stan och solade med min fina vän Mikaela. Efter det köpte vi godis och åt på Max. När vi sen satte oss på bussen och åkte hem orkade vi inte hoppa av på våra hållplatser så vi åkte till sjukan och tillbaka. Haha, normala. Kvällen spenderades sen hos Matilda!
Idag har jag varit i skolan, hade ingen engelska så slutade en och en halv timme tidigare. När jag kom hem somnade jag och sov i cirka 3 timmar. Vaknade ett tag av att Matilda kom och hoppade på mig och tog godis, haha less jag blev. Hatar när folk väcker mig när jag sover. Just nu ligger jag i sängen och äter glass. Life's good. Har dock sjukt mycket i skolan nu men det tar jag tag i imorgon. Hörs!


Söndag

Haha, för någon dag sen hittade Mikaela våran gamla användare på Pixbox. Bara massa cambilder från 2007, bjuder på en nedanför. Just nu ligger jag i sängen, och om cirka en timme far jag till Arcus för fotbollsträning. Blir kul!


rubrik

Känner mig som en riktig tråkmåns idag. Har först tackat nej till två fester och nu till att fara till stan och chilla med några. Det ända jag har gjort ikväll är att varit med Matilda och Jennifer, men nu är jag hemma igen. Ska nog slå på någon film och bara ta det lugnt resten av kvällen. Hörs!


Lördag

Har inte gjort något alls idag än så länge. Snart ska jag duscha och börja fixa mig inför kvällen. Hörs nog senare!


Hej

Sitter med några folkskygga människor och har historia. Snart har vi idrott och massage och sen ska sola. Byebye!


Torsdag

Idag har jag varit i skolan, gått på stan med Johanna, klippt mig och varit på en bra föreläsning om kost/träning/sömn med laget. Just nu ligger jag och mamma i soffan och kollar BB. Hörs!


summer

Fick ett ryck och började prova massa sommar kläder nyss. Åh vad jag vill ha sommmmar!


onsdag

Har varit feberfri hela dagen än så länge så far nog till skolan imorgon. Har bara två lektioner och hälsosamtal så det blir nog inte så jobbigt. Nu ska jag städa mitt rum, duscha och måla mina naglar. Resten av dagen blir det att plugga!


Rubrik

Är så g a l e t less. Är fortfarande sjuk, feber, förkyld, ont i halsen och hostar. Sitter just nu under två filtar och håller på frysa ihjäl. Ska försöka äta något nu. Hörs.


before i die


Cup

Sitter på arcus och väntar på att våran match ska börja. Ska dock inte spela, har blivit sjuk igen. SÅ LESS! Vaknade imorse med feber och ont i halsen. Ska kanske spela ikväll om jag mår bättre. Hörs sen!


Fotboll

Idag började Nord chark cup (stora Sundis) och vi spelade match mot Öjebyn. Förlorade dock med 2-0 men är ändå nöjd, det var ju första matchen i år! Har två matcher imorgon också så ska sova nu. Godnatt!


Friluftsdag

Hade friluftsdag idag, gick från norrahamn till gråsjälören (stavning?) och tillbaks. Grymt jobbigt och tråkigt. Gjorde inte saken bättre att jag ramlade när jag skulle smsa på den hala jävla isen. Less. Just nu sitter jag på mammas jobb och äter godis och dricker varm choklad. Senare ska vi till mormor och morfar för mormor fyller år idag. Efter det ska jag dela ut flygblad i byn med laget! Hörs.


there´s no way we gonna stop

Middag nu och om cirka en och en halv timme drar jag till Tuna för årets första ute träning. Hörs!

Tisdag

2 lektioner, pluggat, tränat, ätit på donken med Matilda och Mikka. Great day!


åh vad jag längtar


Måndag

Dagen har bestått av skola, varit med Mikaela ett tag och sedan sprungit ute i kylan med Johanna. Just nu ser jag BB med mamma och äter melon. Måste bara säga hur mycket jag hatar Sipan, usch. Äckligare, jobbigare och mer omogen människa får man leta länge efter. Har sovmorgon imorgon, helt okej!


GO RODNEY!!


Kickoff

Hade en grym kick-off med laget i Skellefteå. Började med bodaborg, där mitt lag för övrigt vann, och sedan vidare till stället där vi skulle bo. Under kvällen lagade vi middag, lekte lite lekar, snackade om säsongen. Spökhistorier och tjejsnack höll mig vaken tills efter 2 så är rätt trött idag. Har iallafall varit i stan en sväng och solat med Mikka. Nu ska jag äta middag och sedan gå till Johanna. Bjuder på lite bilder!


tidsfördriv

1. En ny bild på mig:


2. En bild på en person som jag litar på:



3. En bild på min bästa vän:



4. En bild på någon jag brukade umgås mycket med förut:



5. Fem bilder från minnen som jag aldrig kommer glömma:



6. En bild från en konstig tid i mitt liv:



7. En bild på mig själv för ett år sedan:



8. En bild på någon jag saknar:



9. En bild som jag aldrig har lagt upp:



10. En bild som påminner mig om gamla tider.



11. En bild som gör mig glad.



12. En bild på någon som betyder mycket för mig:




o.c

Slår på O.C och taggar skolan imorgon!

like crazy

Är fortfarande sjuk, ont i huvudet och feber. Hatar verkligen att missa skolan, får typ panik. Vill bli frisk NU! Speciellt eftersom att vi har kick off med laget i Skellefteå i helgen, och det vill jag inte missa. Nu ska jag slå på en film med mamma som också är sjuk - Like crazy.

this is not a drive by

Gick hem från skolan idag eftersom att jag inte mådde så bra. Så har inte gjort så mycket under dagen, bara sovit, läst och sett på tv. Just nu kollar jag på big brother och efter det ska jag sova. Sweet dreams!


bilder från helgen


@kåbdalis

Solen skiner och det är varmt, perfekt slalomväder! Dock är backarna ganska isiga. Just nu sitter vi på altanen och äter våfflor. Ska åka lite mer om ett tag och sen ska vi fixa oss, äta i restaurangen, och se Luleå-Skellefteå. Bjuder på några bilder.


Kåbban

Fick 600 kronor för att leka med småbarn i 3 timmar, så värt. Just nu håller jag på packa, drar till Kåbdalis om en halv timme och stannar där tills på söndag. Kommer blir awesomeee!


RSS 2.0