Älskade fredag

Det spöregnar ute idag och jag är ledig. Fint. Ska göra frukost nu och sedan sätta igång och plugga litegrann. Senare kommer mina två bästa vänner hit, vi ska laga middag och sedan spenderar dom natten här. Mina föräldrar är i Paris så det blir skönt med sovsällskap. Ha en bra dag! Bjuder på en bild från igår då jag, Matilda, Olivia och mormor åt kräftor.


-


Match

Sitter i bilen på väg hem från Piteå. Har spelat match mot Storfors som slutade 0-2 till oss. Fyfan vilket väder alltså, har seriöst aldrig frysigt så här mycket på en match. Spöregnet gjorde det inte bättre. Ska ta en varm dusch när jag kommer hem och sen sova, hörs!


Söndag

Har haft en bra dag idag. Började med att jag, efter en lång sovmorgon, tog bussen in till stan för att luncha med Matilda på Mat&prat. Efter det for jag hem, för att sedan fara vidare till Sundis där jag gick på linjen på 99ornas match. 220:- för cirka 1 timme är ganska värt. Direkt efter var det träning. Och nu sitter jag och Matilda i deras "relax" med ansiktsmask, dipp och morötter, cola och massa tjejsnack. En bra avslutning av helgen!


Lördag

Igår kväll hade vi, sunderbyns damlag, lagfest (som slutade mer som en vanlig hemmafest) hemma hos Helen på Porsön. Hade galet kul, så tack allihopa för kvällen! Det måste göras om snart igen. Jag, Matilda och Marre tog en Taxi hem vid halv 3 tiden så är ganska trött idag. Ska äta middag om ett tag och sedan far jag till Samuel. Hörs!


Onsdag

Onsdag idag och hittills har vi inte gjort något speciellt i skolan. Imorgon börjar vi med schemat och det känns bra. Igår vid 5 for jag och mitt lag till Arvidsjaur för att spela match. Vi vann med 5-2 vilket var galet skönt för vi har varit i en liten "svacka". Kom hem runt 12 så har varit ganska trött hela dagen idag. Ska fixa mig lite nu och om ett tag får jag besök.

En rolig nyhet som Matilda ringde och berättade för mig i helgen är att hon, jag, moster och mamma reser till London på höstlovet. Längtar!


Hemma

Hat haft några toppen dagar i Stockholm med bästa Mikkis. Vi har hunnit med väldigt mycket. Shoppat, suttit på mysigt fik i timmar och bara prata, haft en grymt kul kväll på Grönan med Olivia och Magnus Uggla live i bakgrunden, ätit god mat på restauranger, sett Magic Mike på bio, köpt jordgubbar på Hötorget och ätit i solen. Och mycket mer. Och påtal om filmen Magic Mike, tror inte det finnas en människa som skulle tacka nej till att ligga med Channing Tatum efter att ha sett den.

Imorgon börjar skolan så ska lägga mig snart. Börjar klockan 10 så får sovmorgon iallafall. Ser faktiskt fram emot att börja skolan igen, har haft ett helt galet bra sommarlov så känner mig nöjd. Hörs!


Hej

Idag har jag inte gjort så mycket, solat och sedan dömt en match och tränat. Efter träningen följde Mikka med hem till mig. Vi har ätit glass och bara snackat om allt möjligt medans mamma permanentande hennes hår. Tror det kommer bli fint, hon passar i lite lockigt. Om två dagar åker vi till Stockholm, life's good.


Stay with me

Näst sista jobbdagen för mig idag, gode skönt. Igår efter jobbet for jag till stan och var med en, det var kul. Idag har jag egentligen match, men missar den eftersom att jag ska på bröllop. Min bästa vän Johannas föräldrar ska gifta sig i Stadshuset och sedan ska min familj följa med dom ut och äta. Blir mysigt! Hörs senare.


LK

Har haft en bra helg med massa fina människor på Lk. Artisterna var dock inga höjdare enligt mig, Kapten röd var den enda bra! Men har ändå haft super kul både fredagen och lördagen. Igår spelade jag match mot Trångfors, vilket resulterade i en vinst med 1-3. Härligt! Idag har jag jobbat, har trimmat hela dagen så är helt slut. Hörs senare!


Fredag

Idag är jag ledig från jobbet vilket passar väldigt bra eftersom vädret är helt toppen! Jag vaknade 9 imorse så slog på ett avsnitt av Pretty little liars och sedan la jag mig ute i solen, och här ligger jag fortfarande. Har inga planer för dagen, ska bara ta det lugnt innan LK ikväll. Dom tre senare åren har jag varit bortrest under LK så det ska bli kul att gå i år, är sjukt taggad!


RSS 2.0