piteåsummergames

Sista dagen på sommarjobbet idag, skönt fast lite tråkigt ändå för vi har haft kul. Just nu sitter jag i bilen på väg till Piteå, det är ju Piteåsummergames så ska spela en match med 96:orna. Och imorgonkväll drar jag, Johanna och Matilda till Skellefteå, där Stadsfesten är. Blir att kolla Robyn, Rebecca & Fiona, och någon till. Blir nice! Är framme på Fårönnu där vi ska bo nu, ska äta pizza och sen följa mamma och handla. Bloggar kanske imorgon, annars skriver jag när jag är hemma. Pussar!

för jag kommer aldrig låta dig få se mig svag

<Igår>

Chillade mest på sommarjobbet idag, som vanligt. Hann också bada ett tag på Grundet med Johanna, Pierre och Jens. For in till stan sen med Johanna, vi åt på Donken och shoppade lite. Ska gå ut och träffa Elin nu, sen dra in till stan igen med Matilda. Hörs ♥

fin


one tree hill

"Six billion people in the world,
six billion souls.
And sometime,
all you need is one"

you've got that smile

Vann matchen mot Överkalix med 15-0, haha utklassning. Bjuder på en seriös bild från idag!

skolavslutningen

Marres bilder.

jag faller

Är hemma från jobbet på lunch nu. Det är inte så kul att jobba i det här vädret, hade hellre velat ligga och sola eller något. Aja, det här är ju sista vecka så får stå ut. Ska äta något nu och sen cykla tillbaks till Kansliet. Tagga match ikväll mot Överkalix!


everything that i have is yours


det här är värt att dö för

Råkade ta bort hela designen på bloggen, därför den ser ut som den gör nu. Ska fixa till den någon dag när jag har tid!

lördag

Vaknade för ett tag sen. Ska fixa mig nu och sen gå till Matilda och äta lunch. Resten av dagen kommer spenderas med Elin ♥. Blir nog bra, hörs!

midsommar

Har varit hos mormor och morfar och ätit lunch och sen bara varit hemma. Sitter ute och chillar med min bror nu. Får se vad som händer senare, men det blir nog en bra kväll iallafall. Ska äta nu, pussar ♥

-


torsdag

Fick sluta jobbet 12 idag så for med mamma till Storheden. Fick nya fotbollsskor för andra gången i år, en bh och puder. Träffade också Matilda ett tag. Ikväll är det match mot Kiruna på Bya klockan 19.00. Taggaa!

even when we're gone

<Gothia förra året>
Förlorade matchen mot Storfors. Skitsamma, är ändå glad. Fick just veta vilken skola vi ska bo på i Gothia, typ Kungsladugårdsskolan. Det ska bo lag från Sverige, Norge, Tyskland, England, Frankrike, Spanien, Rumänien, Malta, Usa och Zambia där. Åh, längtar sjukt mycket!

how every single promise I'll keep

Elins bild från Rix fm-festivalen. Kom hem från sommarjobbet för typ en timme sen. Idag har vi stoppat upp affisher, städat, burit lite grejer och åkt i bakluckan till g-stad och soptippen. Ska kolla ett avsnitt oth nu och sen bär det av till Storfors för match med damjuniorerna. Taggad!

yesterday


måndag

På sommarjobbet putsade vi alla pokaler på kansliet, skurade duscharna och kollade tv. Ganska chill ändå. Sen var det träning i spöregnet, mindre chill. Ska fixa mig nu och sen gå till Matilda.

söndag



Fredag: Spenderade kvällen och natten med Elin, det var mys.
Lördag: Moster hade 40-års fest så var där hela kvällen. Kul! Sen drog jag och Matilda till mig och sov.
Söndag: For med Mikka och Elin till f21 och kollade Rix FM-festival. Grymt! Vi stod längst fram också. Tog sen bussen till stan, köpte lite godis, och tog bussen hem. Ska kolla oth nu och sen vara med Johanna ett tag.

fredag

Har legat ute i solen med Johanna typ hela dagen. Vi har planerat lite, blir att fara till antingen Trästocks eller Skellefteåfestivalen och vara med Jonte och Gustaf i sommar. Blir nice! Ikväll ska jag vara med Elin, hörs nog senare ♥

there's a fire starting in my heart

Spelade match på Skogsvallen igår mot Luleådamfotboll. Det blev förlust med 4-1, dock inte så konstigt när dom hade med nio division 2 spelare..
Idag var sista dagen på fotbollsskolan, grymt skönt. Allt slutade som vanligt med vattenkrig, haha kaos. Har också tränat idag och sen tänkte jag och Johanna bada på Grundet men det var för kallt. Hade egentligen tänkt hitta på något nu ikväll med massa, men är så trött så det blir någon annan dag. Ska lägga mig och kolla oth nu, godnatt ♥

and i learn how to fly

Håller på ladda ner One Tree Hill igen. Har redan sett alla säsonger men ska börja om igen för det är så bra.
Förövrigt så har jag 19 myggbett mellan foten och knät på mitt ena ben. Jätte skönt.

-


sommarjobb

Första dagen på fotbollsskolan avklarad. Är helt slut och har gummiploppar i hela håret. Ska fixa mig och dra på träning nu, sen direkt efter det går jag på linjen på 98:ornas match. Bloggar mer ikväll!

pictures

Cissis bilder från skolavslutningskvällen. Sjukt kul! Hittar inte kabeln så det är därför jag inte har lagt upp bilder från balen än, men det kommer snart, promise.

we might not get tomorrow

Igår: For till Johanna, och sen vidare till Olli. Där var hon, Cissi, Aminda, Isak, Rille, David m, David a, Sebbe, Damir, Jolle, Robin, Ogge, Pierre och Dennis. Tror inte jag glömde någon.
Idag: Har inte gjort något på hela dagen, är så trött. Ska iallafall städa mitt rum nu, sen ännu ett möte inför fotbollsskolan imorgon. Är kanske med lite folk efter det.

sommarlov

Kul kväll igår med bra folk. Dock inte lika kul när min och Johannas mamma kom och tvingade med oss hem lite efter 1. Men ändå, det blev en grym start på lovet. Ska lägga in bilder från balen och skolavslutningen någon dag när jag har tid. Ska äta nu, sen bara ta det lugnt resten av kvällen.

sol

Vaknade för ett tag sen av att att Matilda bankade på rutan. Hon lånade kläder tills ikväll och sen gick hon hem igen. Balen igår var helt bra, 8:orna hade fixat jätte fint. Lägger in bilder ikväll eller imorgon. Efter balen gick jag och Johanna till henne för hon skulle byta om, sen tog vi varsin sparkcykel till mig för hennes cykel var redan hos mig. Haha, måste ha se ganska sjukt ut i balklänning och klackar. Sen for vi iallafall till Grundet men där hände det inte så mycket så vi for vidare till Affe. Kom hem runt 2.
Ska ut och steka nu, och sen kolla på Kläppens skolavslutning. Ses ♥

vädret ♥

Söndag: For till Johanna där vi stekte, åt glass och gick en promenad till Grundet. Sen hade jag träning och kollade BB-finalen med Matilda. Drog till Grundet efter det med massa.
Måndag: Hade match mot Lsk/Lira, blev vinst med 3-1. Var med Johanna och Tobbe ett tag, och sen på kvällen kom Gustav. Vi gick runt lite i Byn och sen kollade vi film.
Tisdag: Har städat typ hela dagen. Var med Johanna ett tag nyss men hon drog. Ska äta nu och sen dra på något möte inför sommarjobbet.

01.12

Drog som sagt till Mikka med Elin och Johanna, vi käkade pizza och lite sånt. Fick också min present, en biljett till Lars Winnerbäck i Umeå i höst! Tack igen, älskar er ♥ Sen runt halv elva for vi in till stan och träffade Affe och William och senare alla andra boys. Ska kolla film med min broder nu, godnatt people!

chips

Johanna tog just bort hela mitt inlägg. Tack. Drar iallafall till Mikka på tjejkväll nu, hörs ♥

4 bilder från idag



bring me upp, bring me down

Tänke egentligen fara till stan idag men vädret var så fin så jag stannade hemma. Drog på mig bikinin direkt när jag vaknade och cyklade till Johanna och låg där och stekte. Sen käkade vi pizza ute i solen också. Mysigt. Efter det for vi till mig och stekte ännu mer, hoppade lite studsmatta och dödade en geting. Ska duscha och äta middag nu, sen blir det nog att vara med några. Skulle egentligen till Björks ikväll men det får blir någon annan dag. Hörs ♥

veronica maggio

Längtar till pdol!

torsdag

Gick på linjen på 96/97:ornas match imorse. Sen har Matilda testat fixa mitt och Johannas hår och smink inför balen. Det kommer nog bli nice! Ska byta om nu och sen dra och träna. Kanske drar och solar ikväll om jag orkar också. Peace out ♥

give me everything tonight

Skolan idag var väldigt chill, vi städade hk:n och såg film. Sen fick vi sluta 2 timmar för tidigt så vi missade musikprovet. Det var våran sista "riktiga" skoldag i 9:an, känns ganska sjukt. Men jävligt skön ändå. Efter skolan for jag och Johanna hem till mig och la oss och stekte. Sen var det något möte inför fotbollskolan som vi ska vara ledare på i år.
Efter det drog jag och Johanna på bio och såg Baksmällan 2. Haha, sjukt rolig film!

RSS 2.0