P&L

Det har inte gått att blogga från mobilen på senaste tiden, därav den dåliga uppdateringen. Har inte varit inne på datorn på ganska länge heller, så har missat den nya designen här på Blogg.se, måste säga att jag gillar den faktiskt! Skönt med lite förändring. Tänke skriva vad jag har gjort under helgen så läs vidare om ni vill.
 
Midsommarafton: Dagen började med en midsommar-lunch hos mormor och morfar. Efter det for jag hem och fixade mig och sedan gick jag till Mikaela där jag, hon och Johanna lagade middag som vi sedan åt ute i solen. Därefter fick vi skjuts in till stan där kvällen spenderades på en fest. Hann även med lite Max-käk innan vi drog hem till Mikaela där vi åt jordgubbar och grädde. Sedan la vi oss alla tre i sängen framför Björn Bröder.
 
Midsommardagen: Gick upp ganska tidigt hos Mikaela och käkade frukost. Sedan begav jag mig hem för att fixa till mig lite innan jag och familjen åkte ut till Kallax där min morbror och hans familj bor. Dagen spenderades där med alla mina kusiner och deras familjer. En riktigt mysig dag!  Vi åt god lunch och middag, spelade fotboll, badminton, gick ner till hamnen, myste med lilla Albin och så vidare. Runt 8 fick jag skjuts hem och då kom Mikaela och Johanna hit. Senare kom Max och Jonatan och hämtade oss och så for vi ut till Alvik där kvällen och natten spenderades hos någon kille. Vi hade planerat att bada badtunna, men vattnet blev aldrig varmt så vi bastade och gjorde massa annat istället.
 
Igår: Kom hem från Alvik efter 4 timmars sömn så la mig ute i solen och sov en stund. Sedan for jag och handlade med mamma. På kvällen hade jag träning.
 
Idag: Idag är det den 25 juni vilket betyder att jag och Mikka drar till Borlänge och fucking Peace and love! Som jag har längtat. Tåget går 16.15 och jag har inte packat något ännu så ska börja med det nu. Känner mig lite smått nervös också, att hitta överallt, passa alla tider, komma ihåg alla sina saker osv. Trippen går såhär: Luleå - Uppsala - Borlänge - Stockholm - Arlanda - Luleå. Känner på mig att den här veckan kommer bli helt amazing, hörs på söndag!

Livet blir vad du gör det till

Galet skön vinst mot Trångfors med 8-0! Dock blir mitt knä, som jag började få ont i efter milen, bara sämre och sämre. Det suger verkligen. Dagen har spenderats med Matilda, vi köpte jordgubbar som vi doppade i choklad. Ska se klart Sverige matchen nu och sedan lägga mig i sängen och kolla Grey's!


Hej

Jag längtar sjukt mycket till Peace and love. Och till Danmark som är en vecka senare. Och tills jag och Mikaela ska till Stockholm. Och massa mer. Den här sommaren kommer bli så bra! Nu ska jag gå över till kusinerna och fira moster som fyller år. Sedan är det träning som gäller. Hörs!


I'm feeling great


Torsdag

Äntligen är fotbollsskolan över, känner mig helt slut haha. Dessutom spelade jag match igår och idag har jag först dömt en match och sedan tränat. Men veckan har ändå varit kul, dom flesta barnen är ju galet söta. Ska duscha nu och sedan sova, godnatt!


Måndag

Har varit ledare för cirka 20 stycken 6-7 åringar idag. Väldigt söta små ungar men man är ganska så slut i hjärnan efter en dag med 20 barn som springer runt, skriker och klättrar på en HELA tiden. Kvällen har spenderats med min bästa vän. Vi köpte b&j och såg Sverige matchen, trist att det gick så dåligt bara. Ska sova nu, godnatt!


Sommarjobb

Imorgon börjar jag sommarjobba. Först fotbollsskolan en vecka och sedan två veckor senare i sommar. Börjar klockan 9 imorgon så ska lägga mig tidigt ikväll, det behövs. Godnatt!


It's friday baby

Mikaela sov över hos mig i natt och imorse när vi vaknade for jag in till stan och hon for hem. I stan åt jag "avslutningslunch" med släkten och sedan mötte jag upp Johanna och Mikaela.
Just nu har jag precis duschat, ska gå över till Matilda om en timme och äta middag där. Efter det kommer Johanna hit och sedan drar vi in till Gültza med Mikaela där kvällen kommer spenderas om vädret inte sviker. Hörs!


bilder från turkiet del 1


Vinst

Sitter i bilen på väg hem från Piteå. Har spelat match mot Hemmingsmark som slutade 4-1 till oss. Som belöning ska jag och brudarna i bilen - Matilda, Carro, Mikka och mammsen fara förbi Donken innan vi far hem. Hörs!


Tre saker som gör den här dagen lite bättre än många andra:


- Jag har gjort klart 1:ans sista prov idag, och har nu ett cirka 10 veckors långt lov att njuta av.

- Min älskade, älskade mamma fyller år. Grattis till dig!

- Mamma har just bokat en flygbiljett till mig, ska nämligen till Stockholm med Mikaela i augusti! Det kommer bli grymt.


Söndag

Startade dagen igår med att putsa fönster med laget på Folksam. När vi kom hem fick vi besök av min morbror och kusin och när dom for kom Mikaela hit. Runt 8 kom Marcus och Dennis hit så kvällen spenderades med dom.

Idag har jag inte gjort något alls, är gode less på det här vädret. Har i alla fall träning ikväll och sedan ska jag se bb finalen. Hörs!


Så sant


Gårdagen

Hade en riktigt bra dag igår! Började med skola, sista lektionen hade vi idrott. Stannade kvar efter och spelade fotboll med några killar och tjejer från klassen. Kul! Efter det hade vi avslutningsmiddag med klassen på Waldorf och sedan gick jag, Hilda, Ingrid och Mathilda till Friends. Runt 8 drog dom och då kom Mikaela dit. Vi planerade lite saker inför sommaren och fikade. Resten av kvällen spenderades på Storsand med massa.


RSS 2.0