fredag

Vaknade ganska tidigt idag, åt frukost och sedan gick jag och Samuels mamma till hallen och kollade på Samuels träning. Efter det åt vi lunch på en restaurang och sedan såg vi Samuels andra träning. När vi kom tillbaks hem duschade jag och nu kom just Samuels kompis. Vi ska se Luleå-Färgestad nu. Bjuder på lite bilder!


Påsklov

Äntligen lov! Igår kom Samuel till mig och åt middag. Efter det fick vi skjuts till flygplatsen, och halv 8 gick planet till Stockholm. När vi kom fram fick vi hämtning av hans pappa och så for vi till Nyköping där Samuel bor. Klockan var vid 11 när vi var framme så vi for ut en sväng med bilen, Samuel visade mig runt lite eftersom att det är första gången jag är här. Sedan var vi med två av hans kompisar.
Idag har vi bara tagit det lugnt hittills. Just nu ser vi på film, Samuel har dock somnat i mitt knä... Roligt sällskap. Hörs senare!


älskade oth

För någon dag sen såg jag klart det sista avsittet av hela One Tree Hill. Lär bara dröja någon vecka innan jag börjar se om alla säsonger igen. Älskar denna serie.
 
 

TGIF

Äntligen helg, bara tre dagar kvar i skolan nu innan det är påsklov. Veckan har varit som alla andra: skola och träningar. Har även sett Lf-Uppsala och Samuels kvartsfinal. Ikväll ska jag vara med Mikaela, får se vad vi hittar på. Imorgon är det jobb hela dagen som gäller, 12-18. På söndag är det årets första match, dock bara en träningsmatch. Vi möter Gammalgården på Tunavallen, blir kul! 

lördag

Kvällen igår spenderades hos Matilda. Vi åt middag och tog det lugnt hela kvällen. Idag har jag firat mormor som fyllde år igår och sedan varit med Mikaela på kvällen. Vi har ätit frukt och choklad, sett film och spelat the Sims. Just nu är jag hemma och väntar på att Samuel ska komma. Bjuder på en bild på dagens frukost, bananpannkakor med hallon!


håkan hellström


Shopping

Hade det jättebra i Stockholm, skriver mer om det senare och lägger upp bilder. Det här köpte jag i alla fall:

Keps - Stadium
Blus - Odd Molly
Två sjalar - Lager 157
Träningströja - Nike
Klänning - Diablèss
Converse - Stadium
+ En tröja från BikBok som jag glömde fota!


RSS 2.0