valborg

Hej, idag på dagen var jag + typ hela min släkt och firade min gammelmormor på Allstar. Kul ändå. Sen gick jag på stan ett tag också. Sen kom Johannas familj hit och nu har vi just ätit. Ikväll blir det att vara med massa. Måste börja fixa mig nu för Johanna dampar loss snart.. ♥ Ha en bra kväll!

it's friday

Skolan idag var ganska chill, satt i fiket och sen var det skoljoggen. Efter skolan var jag med Johanna ett tag, vi gjorde typ ingenting. Om ett tag ska jag dra till Sundis och gå på linjen på damjuniorernas match. Vill egentligen inte men gör det ändå. Ska fixa mig nu, hörs.

Cola + Big Brother = Bra

i wouldn't wanna have it any other way

Har gjort klar hela arbetsbeskrivningen i slöjdrapporten på engelska, grymt skönt. Har suttit med den från halv 11 imorse. Ska gå ut i solen nu och läsa min klassiker som ska vara utläst nästa vecka, plus en rescension ska vara skriven. Jag har typ 200 sidor kvar så det känns lite tugnt. Boken suger förövrigt. Aja, är taggad inför matchen senare iallafall, samling 16.30 @ sundis. Ses! ♥

old pic

Väldigt fina bilder som några elever på estet tog på mig och Johanna i vintras! Nej, vi var grymt fula på nästan alla bilder så mer än detta ↑ får ni inte se. Har ingenting att göra så ska tvätta bort sminket nu och sen sova. Godnatt!

so far away

Dagen har bestått av svenska, hk, so, engelska och musik. Är lediga imorgon (!) fast har sjukt mycket läxor så det blir nog ändå att plugga hela dagen. Senare på kvällen har vi träningsmatch mot Trångfors. Ska skriva lite på min slöjdrapport nu, sen far jag och solar om jag hinner. Juste, hittade en halv b&j i frysen, lycklig ♥. Kramar !

Älskar låten !

hemma

Kom hem för någon timme sen, skönt ändå.
Har just käkat nu så ska vara med Johanna ↑ om ett tag. Ska fixa mej nu, PUSS ♥

soool

Hej, Bloggar från mammas mobil. Vi ligger ute i solen och steker, det är as varmt! Haha, det är redan fullt med blommor och insekter här överallt, hemma var det typ snö när vi for. Jag bloggade inget igår för vi var på stan typ hela dagen. Jag köpte en bikini och shorts/hotpants på topshop, jeansjacka och linne på hm, jumpsuite på bikbok, kofta på veromoda. Och sen fick jag nya fotbollsskor, adidas f30, och benskydd av mamma. Fast ska gå upp till täbycentrum senare idag och shoppa lite mer. Ska springa upp till lägenheten nu och ta på mig bikini för har redan börjar få en rand på ryggen av linnet. Bloggar nog mer sen, hejs! :)

@ sthlm

Kom till Stockholm vid 3 idag, sen har vi bara chillat hos farmor och farfar hela dagen. Juste, vi hyrde en bil där vid Arlanda, och så fick vi exakt en sån som vi har hemma, samma färg och allt. Haha vad är oddsen liksom? Aja, det är kul att träffa farmor och farfar iallafall för det var ett tag sen.
Det är helt varm här, 15 grader fast klockan är typ 10 snart. Nice ändå. Ska kolla bb snart och sen sova för jag och mamma tar tunnelbanan in till stan typ 11 imorgon, så måste gå upp typ 9. Hejdå ♥

00.26

Pierre drog just så nu ska jag lägga mej och sova. Måste upp tidigt imorgon för ska till Kallax typ 12 och sen vidare till Stockholm, och har inte packat nått än. Bloggar kanske när jag är där om mamma tar med sin dator för jag fick tydligen inte ta med min. Aja ska sova nu, ses! ♥

en gång i tiden var du min

Var på stan idag med Johanna och Elin, köpte en klänning som jag ska ha på antingen balen eller skolavslutningen. Efter stan har jag tränat och nu ska jag hoppa in i duschen. Om typ en timme kommer Matilda och kanske Johanna, blir att kolla bb och bara chilla. Bloggar nog mer senare. Hejdå !

@ matilda

Är hos Matilda nu, vi håller på baka kk. Ska gå ut och steka sen. Hörs senare!

i like it

Idag har jag hunnit sova till typ 12, gå en promenad med Johanna, solat, träffat mormor och morfar, ha hicka typ 3 gånger, och lite annat. Just nu snackar jag i telefon och om ett tag ska jag börja fixa mej tills träningen. Efter den blir det att skynda mej hem, kolla bb och sen dra till Matilda. Hejdå ♥

skjorta kavaj och röda byxor

Så dålig att den nästan blir bra..
Ska duscha nu och sen gå ut och gå med Johanna. Ikväll blir det bara att chilla med Elin och Johanna. Bloggar kanske sen om jag har tid.

l o v ♥

Haha cpn..
Jag och Johanna har käkat pizza för ett tag sen och nu väntar vi på Robin och Pierre. Ha en bra kväll alla !

@ skolan

Sitter på skolan och har svenska. Har en rysk vikarie som typ inte ens kan svenska..Nice. Drar till stan efter skolan med Johanna, Mikka och Elin och senare ikväll ska vi vara med några. Seees !

:P



Gammal bild. Är med Elin nu iallafall ♥ Bloggar kanske senare!


sol

NU: Ut och sola. Hörs senare!

chaa

Mattoh är här och kollar igenom min garderob. Ska snart dra till henne och göra detsammaa. Kul, japp.

better together

For till Johanna igår och var med hon ett tag, sen vidare till Matilda och sov där. Matchen mot Älvdalen blev 5-2 till oss, men vi spelade inte så bra. Ska kolla oc nu och senare blir det att vara med Johanna och kanske några mer. Hörs ikväll.

man måste dö några gånger innan man kan leva

Kvällen igår var nice. Jag och Johanna var med Robin och Pierre, vi såg några filmer och bara chillade. Dom drog lite efter 4, sen sov Johanna hos mig. Mamma väckte oss typ 12, så vi åt frukost och sen drog Johanna. Sen har jag bara legat ute och steekt. Ska fixa mej nu för om ett tag kommer Matilda, och senare far vi nog till Johanna. Blir en tidig kväll ikväll för vi har samling på Tuna 9.30 imorgon :/  aja, puss ♥

fredaag

Dagen började med engelska nationella, det gick sådär. Sen svenska och so. For till stan efter skolan och köpte nya Converse. Ikväll blir det att vara med några. Pussar !

bilder

Har inte laddat över bilder till datorn på ett år typ. Men gjorde det igår så här får ni fyra stycken.

lеt’s remove thе space between mе аnd you

Har varit i Hälsanshus typ hela dagen och spelat basket, skol-dm. Vi förlorade en match och vann en, men det var kul ändå. Ska äta nu och sen fixa mig till träningen.
Någon frågade vad dom där Victoria's secret hudkrämerna kostade, tyvärr så vet jag inte :)

-

what are words
if you really don't mean them
when you say them
what are words
if they're only for good times
then they're torn
when it's love
yeah, you say them out loud
those words, they never go away
they live on, even when we're gone

vi går ut och brinner upp i natten

Chill dag idag. Först bad på morgonen, sen bild, sen in till stan och kolla på teater. Ung utan pung hette den, ganska rolig ändå. Stannade på stan sen med Johanna, vi satt och stekte på kh. Vädret var ju sjukt bra idag! Älskar våren.
Efter stan for jag hem och käkade och sen till Sundis, träning + intervaller. Ska lägga mej och läsa min klassiker nu. Kul, hejdå ♥

boy i think about it every night and day

Har suttit ute och pluggat idag, sjukt skönt. Älskar när det inte blir mörkt typ klockan 2 på dagen. Gjorde iallafall klart np i hk, och började skriva om kalla kriget. Ska dra in till stan och sola nu med Matilda, Johanna och mamma. Ses!

Victoria's secret

Fick Coconut Passion bodylotion av mormor, och Ravishing Love bodybutter av mamma. Thanks! ♥

-

Idiot.

we gonna lose our minds tonight

Random bild från London. Vill tillbaks.

Dagen idag började med DM-match mot Öjebyn div3. Vi spelade bra men det slutade 1-1. En tjej sparkade mig bakifrån så jag landade på ryggen, jätteskönt. Efter matchen åt jag på donken och sen har jag varit med Johanna och Elin hela kvällen. Ska lägga mig och kollaa lite oc nu, sovgott alla ♥

j a g v i l l h a s o m m a r n u

Bilder från Weheartit.



RSS 2.0