Stockholm

Har inte bloggat om min och Matildas Stockholmsresa ännu så tänkte göra det nu. Vi landade i Stockholm vid 18 och då hämtade våran morbror upp oss och körde oss till Uppsala där vi skulle spendera första natten. Vi åt på Donken, lekte med vår lilla kusin och myste ute på altanen i kvällssolen. På morgonen dagen efter åkte vi in till Stockholm till lägenheten vi skulle bo i. Den ligger i slutet av Drottninggatan så läget var perfekt! Vi duschade och fixade oss och sedan gick vi till Kungsträdgården där Rix FM festivalen var. Jättemånga bra artister! Dock så började det spöregna och hagla så vi såg inte klart hela. Istället mötte vi upp några killkompisar och åt middag på Wookhouse, hur gott son helst! Efter middagen tog jag och Matilda en taxi tillbaka till lägenheten och fixade till oss lite för att sedan bege oss till en av killarnas lägenhet på "fest". Första gången jag festade på en söndag, haha! Vid 02 drog vi iallafall ut och hamnade på Café Opera, där bland annat Sean Banan och Robin Stjernberg var. Riktigt rolig kväll/natt, blev dock inte många timmars sömn.
På måndagen gick vi på stan hela dagen. Lunchade på Tacobar och sedan träffade vi Matildas kompis Sandra och fikade. Vi åt middag i lägenheten och sedan gick vi på en promenad genom stan på kvällen.
På tisdagen gick vi upp tidigt för en sista sväng på stan. Vi tog en paus på Joe and the juice och sedan runt 14 åkte jag hem till farmor och farfar och umgicks med dem. Gick även en sväng i Täby centrum. Vi fick sedan skjuts ut till flygplatsen och vårt plan hem gick vid 21. Resan blev jättelyckad, hade såå kul. Bilder kommer sen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0